Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom exe rajtam követelőzik dolgokat és idejön az én házamhoz a kapumba ordítozni akkor rendőrt hívják vagy tegyek feljelentést ?
Hol a retkes francba van a párod?
Neki kéne elküldenie!
Mire készülök ? Én miért lennék elvitetve ? nem én járok más nyakára követelőzni. A nő meg nem fogja fel ,hogy páromat is jelenleg én tartom el ,tehát nincs pénze.
Én arra készülök ha még egysze idejön rendőrt hívok vagy feljelentem. Csak Nemtudom tesznek e vele valamit.
7
Igen azt de az én házakhoz és hozzám semmi köze , ide ne jöjjön.
A nincsből nemtud neki adni. 0Ft-ot kap ha én nem adnék enni sem lenne neki. De az én pénztárcám is véges.
Kérdező, engem inkább az aggaszt, hogy az exnek is tartozik a párod, meg neked is... Mennyi pénzről is van szó?
Bennem őszintén nagyon konganak a vészharangok, hogy eléggé link párod van.
11
Nekem nem tartozik, szívességből teszem csak megemlítettem,hogy miből adjon ha nincs neki mivel én tartom el.
Nem link ,csak sajnos elvesztette az állását. De 9 évet dolgozott egy helyen és előtte is 3 évet ,tehát nem munkakerülő. Nem talál munkát.
12
Én nem fogom rendezni mivel ehhez semmi közöm.Az az én dolgom ha ennivalót és más alap dolgokkal ellátom de,hogy én fizessek helyette hát nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!