Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a párom exe rajtam követelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom exe rajtam követelőzik dolgokat és idejön az én házamhoz a kapumba ordítozni akkor rendőrt hívják vagy tegyek feljelentést ?

Figyelt kérdés
Fog történni valami? Már nagyon unom idejár és rajtam követel dolgokat mert a párom most nem tud fizetni. De semmi joga idejönni a páromat is szívességből segítem ki de neki nem fogok adni semmit.
2020. aug. 5. 10:48
 71/105 A kérdező kommentje:

Ismerem az oldalt köszönöm.

Csak ha leszűkítem a mi környékünkre akkor nem sok marad.

Egyébként több olyan fent van ezen az oldalon ahova küldött önéletrajzot de még annyi sem jött vissza,hogy a mailt elolvasták.

2020. aug. 5. 21:16
 72/105 anonim ***** válasza:
70%
Hol laktok, hogy a környéketeken ennyire nincs meló?
2020. aug. 5. 21:21
 73/105 A kérdező kommentje:

72 a konkrét helyet nem írnám meg,így inkább csak annyit az ország délkeleti része.

Eddig nem volt gond , tényleg évek óta nem volt munkanélküli most meg beütött. Ezelőtt vagy 3 evvel én voltam álláskereső egy ideig, sajnos előfordul ez.Akkor én egyedül éltem segítségem nem volt ,takaritói munkához is protekció kellett volna.

Nehéz időszak volt nekem is az,de mivel én voltam Ilyen helyzetbe már megértem őt.

2020. aug. 5. 21:29
 74/105 anonim ***** válasza:
73%

Válaszolók! Nem értem mit kötekedtek, ezekre az állásokra 30-60 pályázó van. Nem könnyű bekerülni.

Olyan k. nehéz azt megérteni hogyha nem vették fel eddig sehova, akkor nem vették fel még sehova?

Nem csak a pályázón múlik.

2020. aug. 5. 21:30
 75/105 anonim ***** válasza:
33%
Én a Balatonnál élek. Van olyan ismerősöm, aki Szabolcs-Szatmár-Beregből jött ide több, mint 400 km-t, hátrahagyva a barátnőjét és az édesanyját, aki rokkant nyugdíjból él. Ha egy 22 éves srác, ennyit képes megtenni a családjáért, akkor a párod miért nem?! Értem én, hogy a legjobb az lenne, ha ott a közelben kapna munkát, de ha ennyire nem talál ott munkát, akkor távolabb is nézelődhetne.
2020. aug. 5. 21:39
 76/105 A kérdező kommentje:

75 Mert ahhoz szintén pénz kellene ami nincs.Ott albérletre kajára előre kellene pénz....

Itt rezsit magamra is fizetek nyilván ,egy tányér kaja jut , a gyógyszerei meg a telefonja ami kiadást jelent pluszban.

2020. aug. 5. 21:44
 77/105 anonim ***** válasza:
57%

Jaj, persze. Fél év alatt nem vett magának egy alsógatyát, meg nincs igénye, hogy a nőjének vegyen egy szál virágot, a gyerekének meg egy tábla csokit?! Nincs hobbitok? Nem járrok el együtt sehová? Hogy lehet így élni?

Gumióvszert, tisztálkodási szereket, fodrászt, biztosítást, TB-t, benzint, stb. miből fizet? Ne mondd már, hogy csak egy tányér ételen elvan egy FELNŐTT, ÉLETERŐS FÉRFI fél éven keresztül. :D

2020. aug. 5. 21:49
 78/105 A kérdező kommentje:

77

Két honapja nem kap pénzt. Előtte kapott allaskeresőit mivel előtte dolgozott volt munkaviszonya.

És nem ,nem vásárol magának ruhákat vagy extra dolgokat mert nincs pénze. Nem ilyenkor fog autókàzni. Az autója az udvaron all nem költ ra nem tankol bele. Mikor orvoshoz ment talán akkor egyszer ment vele múlt hónapban.

Ha valahol a bevétel csökken és két kereset helyett egy lesz akkor az bizony meglátszik ezeken a dolgokon.

2020. aug. 5. 21:55
 79/105 anonim ***** válasza:
40%

75-ös vagyok.

Az említett srácnak se volt félretett pénze, kevéssel jött ide. Annyi, hogy a szállást a munkáltató intézi, neki csak az ételt kell megoldania. Elmondta, hogy rossz itt lennie egyedül egész nyáron, de ez a munka is több, mint a semmi és kell a pénz.

Amúgy jó komoly párkapcsolat lehet, ahol tényleg még annyit se tudsz ennyi idő, hogy mennyi az annyi.

2020. aug. 5. 22:09
 80/105 A kérdező kommentje:

79

A fizetéséből vontàk én ezt nem is láttam. Elég furan állnak itt hozzà egyesek ,más témàban meg olyanokat irnak hogy az új kapcsolatnak semmi köze hozzà,hogy az elozoben a gyerek mit és mennyit kap.

Nos én nem is foglalkoztam vele,úgy voltam vele fizeti oké.

2020. aug. 5. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!