Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom exe rajtam követelőzik dolgokat és idejön az én házamhoz a kapumba ordítozni akkor rendőrt hívják vagy tegyek feljelentést ?
Ismerem az oldalt köszönöm.
Csak ha leszűkítem a mi környékünkre akkor nem sok marad.
Egyébként több olyan fent van ezen az oldalon ahova küldött önéletrajzot de még annyi sem jött vissza,hogy a mailt elolvasták.
72 a konkrét helyet nem írnám meg,így inkább csak annyit az ország délkeleti része.
Eddig nem volt gond , tényleg évek óta nem volt munkanélküli most meg beütött. Ezelőtt vagy 3 evvel én voltam álláskereső egy ideig, sajnos előfordul ez.Akkor én egyedül éltem segítségem nem volt ,takaritói munkához is protekció kellett volna.
Nehéz időszak volt nekem is az,de mivel én voltam Ilyen helyzetbe már megértem őt.
Válaszolók! Nem értem mit kötekedtek, ezekre az állásokra 30-60 pályázó van. Nem könnyű bekerülni.
Olyan k. nehéz azt megérteni hogyha nem vették fel eddig sehova, akkor nem vették fel még sehova?
Nem csak a pályázón múlik.
75 Mert ahhoz szintén pénz kellene ami nincs.Ott albérletre kajára előre kellene pénz....
Itt rezsit magamra is fizetek nyilván ,egy tányér kaja jut , a gyógyszerei meg a telefonja ami kiadást jelent pluszban.
Jaj, persze. Fél év alatt nem vett magának egy alsógatyát, meg nincs igénye, hogy a nőjének vegyen egy szál virágot, a gyerekének meg egy tábla csokit?! Nincs hobbitok? Nem járrok el együtt sehová? Hogy lehet így élni?
Gumióvszert, tisztálkodási szereket, fodrászt, biztosítást, TB-t, benzint, stb. miből fizet? Ne mondd már, hogy csak egy tányér ételen elvan egy FELNŐTT, ÉLETERŐS FÉRFI fél éven keresztül. :D
77
Két honapja nem kap pénzt. Előtte kapott allaskeresőit mivel előtte dolgozott volt munkaviszonya.
És nem ,nem vásárol magának ruhákat vagy extra dolgokat mert nincs pénze. Nem ilyenkor fog autókàzni. Az autója az udvaron all nem költ ra nem tankol bele. Mikor orvoshoz ment talán akkor egyszer ment vele múlt hónapban.
Ha valahol a bevétel csökken és két kereset helyett egy lesz akkor az bizony meglátszik ezeken a dolgokon.
75-ös vagyok.
Az említett srácnak se volt félretett pénze, kevéssel jött ide. Annyi, hogy a szállást a munkáltató intézi, neki csak az ételt kell megoldania. Elmondta, hogy rossz itt lennie egyedül egész nyáron, de ez a munka is több, mint a semmi és kell a pénz.
Amúgy jó komoly párkapcsolat lehet, ahol tényleg még annyit se tudsz ennyi idő, hogy mennyi az annyi.
79
A fizetéséből vontàk én ezt nem is láttam. Elég furan állnak itt hozzà egyesek ,más témàban meg olyanokat irnak hogy az új kapcsolatnak semmi köze hozzà,hogy az elozoben a gyerek mit és mennyit kap.
Nos én nem is foglalkoztam vele,úgy voltam vele fizeti oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!