Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok fellépni akkor, ha a volt férjem folyamatosan szid engem a gyerekemnek, városszinten mindenhol lejárat, szid mindenkinek, hogy ellehetetlenítsen, mindenhol feljelent (gyermekjóléti stb. ) alaptalanul, kamerával felvesz?
#1 ez egy f0s hozzáállás....
Az ilyen fokú beteges áskálódáson nem segít a kommunikáció sem, szóval a legjobb, ha minél hamarabb elválsz tőle. Ha már nem leszel vele, talán tényleg beleun ebbe a dologba, vagy ha még így sem, akkor te is feljelentheted rágalmazásért.
Nincs a férjednek valami kezeletlen mentális betegsége?
17:04: a volt ferjerol van szo, jobban szerintem nem tud mar tole elvalni.
Egyebkent a kozonsege majd eldonti mennyire hisz neki. Ok ismernek titeket, a gyk kozossege nem. De ennyibol nem tudom megallapitani mennyire jogos amit tesz.
Igen, elváltunk már.
Ez azért nem olyan egyszerű, hogy "majd a közönsége elhiszi, mennyire hisz neki". Ne intézzük már el ennyivel.
Ezt csinálja több mint tíz éve ellenem, a gyerekemnek is szid, főnökömnek, rokonaimnak, az ő köreiről nem is beszélve. Én úgy gondolom, ez rágalmazás, és túllépett egy határon, és igenis nem akarom ezt tovább csendben eltűrni.
Elozo vagyok
Nagyon fontos, hogy ez alapjan kerheted a lathatasa korlatozasat is az alapjan, amiket tesz!! Ez tuti, ennek utanaolvastam!
Semmit nem tudsz tenni.
Nekem az exnejem csinálta ugyanezt, és szélmalomharc volt. Aztán előbb utóbb már senki sem hitt neki, mert egyre nagyobbakat hazudott. Engem bevádolt az ilyenkor szokásos megverős történettel is, csak azt felejtette ki a történetéből, hogy én akkor külföldön voltam. Az ismerősök meg ezt is tudták.
Mára már a gyerekek sem hisznek neki. Viszont ők is megtanultak szemrebbenés nélkül hazudni, és ez viszont nagyon fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!