Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom exe rajtam követelőzik dolgokat és idejön az én házamhoz a kapumba ordítozni akkor rendőrt hívják vagy tegyek feljelentést ?
Ahhoz, hogy meghirdessék a házat, nem kell ügyvéd. Az ügyintézést pedig a vevő intézi.
Erre mit találsz ki?
"Másodsorban meg miattam nem akar menni itt szeretne élni és velem."
Hülye lenne dolgozni, ha van egy hülye, aki eltartja. :D
51
Nem én találom ki,hanem az aki a haz tulajdonosa ,ugye az ex és a párom. És ha a fele tulaj értékbecslést kér mert nem akarja annyiért adni mint a párom akkro ahhoz nekem nincs közöm, hogy hogyan lesz az eladás.
Nem az én házam én tiszteletben tartom ezt.
52
9 évet dolgozott ezen a helyen amikor elküldték sok másik emberrel együtt ,nem egy munkakerülő ember.
Akár Te is lehetsz még munkanélküli ,vagy bárki más !! Ezért nem kell belerúgni.
54 Ebben az esetben nem tudjuk álllni kell e a felét vagy ha ő akarja csak akkor ő fizeti.
Valamint privatban kaptam olyan írást hogy ha a ház fele a páromé akkor az exnek kvázi lakás használati díjat kellene fizetnie utána. Brahi lenne hiszen akkor még ő tartozik és nem párom a Gyerektartás miatt.
Ennek utána fogunk járni.Aki írta itt nyilvánosan is köszönöm neki!
54.
Attól függ kié a ház, miért kérne értékbecslőt az ex, ha nincs köze a házhoz?
Arról nem is beszélve, hogy nem lehet egy házat eladatni valakivel, amiben lakik, csak mert pár hónap elmaradása van munkanélküliség miatt.
56
A ház közös az exé és páromé.
Ez lesz eladva és a pénz elosztva ( mostani Beszélgetésük szerint) de az ex ertekbecslot kér ,mert nem egyeznek meg az árban mennyiért adjak el egyáltalán.
Amiben en lakom ház és sokat ittvan a párom az az enyém ennek ehhez az ügynek nincsen köze.
58
Örülök ha szerinted olyan könnyű állást találni. Mert itt nem az. Majdnem 100 elküldött mailen van túl,munkaügyi központban nem segitettek, a helyi polgármester nem segített ,Több helyen is ahol állást akart vállalni elutasítást kapott.
Akár Te is lehetsz még munkanélküli nem belerúgni kell az ilyenekbe.
Keres de egyenlőre nincs siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!