Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyton követelőzik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyton követelőzik, fenyeget. Az én hibám, hogy nem tudok már kedves lenni vele?

Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 16:46
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Igazad lehet.
2022. febr. 7. 17:44
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

A 9es válaszodat olvasd el még háromszor

Szerintem le fog esni hogy semmi keresnivalód mellette

2022. febr. 7. 17:52
 13/38 A kérdező kommentje:

Elolvastam.

Csak azt nem értem, hogy miért kellett neki velem lennie, ha én annyira nem felelek meg neki. Miért nem szakított ő velem?

2022. febr. 7. 18:00
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert kényelmes ha valaki megcsinálja helyette a dolgokat, és gondolom ki is szolgálja őt. Van kit lábtörlőnek használni, és lent tartani az önbizalmát ilyen beszólásokkal. Tipikus nárcisztikus.
2022. febr. 7. 18:02
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert hol talál még egy olyan lábtörlőt, akivel úgy beszélhet mint egy ócska ronggyal, az meg továbbra is kiszolgálja és aláfekszik amikor azt a nagy úr kívánja?
2022. febr. 7. 18:05
 16/38 A kérdező kommentje:

Olyan szánalmas vagyok. (Nem várok cáfolást..)

Bántalmazásról már írni sem merek.

2022. febr. 7. 18:05
 17/38 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagy szánalmas, az ilyen nárcisztikus személyiségek a legmagabiztosabb embereket is meg tudják törni, ha esélyt kapnak rá, és a másik megbízik bennük. Ezért fontos, hogy ha felismered a problémát, ami a bántalmazó, akkor le kell lépni. Nem tovább tűrni, mert ennél csak rosszabb lesz. Hiába bizonygatja, hogy megváltozik, nem fog. Az ilyenektől menekülni kell. Minél messzebb.
2022. febr. 7. 18:08
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Azzal semmire sem mész, ha sajnálod magad, akkor sem, ha jogos. Az első

helyes lépés az, hogy elhagyod, utána meggyászolod az elmúlt éveket és akár szakember segítségével, de feldolgozod. Amíg az életed része, soha semmi nem fog változni, szóval lépj most.

2022. febr. 7. 18:10
 19/38 A kérdező kommentje:

Nem tudom elhagyni azt, akit életem szerelmének tartottam olyan sokáig. Képtelen vagyok rá.

Félek is, hogy mi történne.

2022. febr. 7. 18:14
 20/38 A kérdező kommentje:
Nincs is hova mennem. Barátokat nem engedett, szeretőm egyértelműen nincs, családomtól elmart, plusz nem akarom, hogy őket bántsa.
2022. febr. 7. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!