Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a házastársad évek óta sem válni, sem intimitást nem akar, etikus szeretőt keresni? Meddig tartható szem előtt a szerelem, szeretet ha a test követelőzik.
Nem az engedélyét szeretném, hanem, hogy közös döntés eredménye legyen, ha válunk, ha.
"Amúgy -beszéltél már erről vele hogy miért nem akar?"
Persze, hogy beszéltünk, milliószor kb.
A párok beszélgetnek egymással a problémáikról többnyire.
De nem őszinték(nyilván én sem lennék az fordított helyzetben), sosem fogja megmondani miért nem szeret hozzámérni.Majd egy ismerősnek, barátnak elpanaszolja, nekem nem. Ismerem ezt az állapotot, nem is hibáztatom érte, csak történjen már valami, bár kétségtelen az is, hogy gyáva nyúl vagyok mindent elölről kezdeni, azért is halogatom.
Én sem szeretnék szeretőt, hánynék magamtól és a helyzettől is, ahhoz másféle lelkialkat kell.
Ha tud róla és még úgy sem akar válni akkor okés, ezt hívják nyitott párkapcsolatnak.
Ha titkolózol előtte az sehogy nem etikus.
Most pl indulunk moziba, érzem, hogy szeret és velem akar lenni, de az intimitás, hogy veszhet ki egy emberből célzottan. Háziállatokat dédelgeti, engem nem :D
Tragikomikus ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!