Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet azt elviselni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet azt elviselni hogy a párod csak dísz?

Figyelt kérdés

Egyik ferfi se segit semmiben.

Latja hogy leszakad, eltörik vmi, vagy elállithatlanul zubog a viz, ég a konyha, kezében marad a kilincs, vagy bármi. De mind csak betespedni tud hozzám. Anyagiakat sajnalják, en szolgalom ki kajával (mert nincs képem ugyenni hogyő nem eszik), alberletbe nem fizetnek.

Egyik sem társ, hanem csak dísz az életemben.

Elkoteleződest családot sem akarnak.

Hogyan lehet boldognak lenni elvárások nélkul, ha a parod férjed a f.rkán meg szivén kivul semmit nem nyujt?

En is szeretném megélni a szerelmet valahogy felnőttként.

Gyerekként mig szulokkel laktam ilyen bajom soha nem volt hogy egy ferfire semmiben nem lehet szamitani.

De ma már nem tudok igy boldog lenni.

Es egysem segit soha semmit

#díszpintyek
2022. jan. 31. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
100%

45 vagyok: te írtad, a film olyanoknak való, akikkel nem történik semmi. Lehet. Pl velünk nem történik olyan, hogy tartozzak / tartozzunk a rezsivel vagy az utolsó forintomból kelljen főzzek kettőnkre, közben szerelek, mert az ember csak les.

Mi közösen fizetjük a költségeket és szeretünk moziba is járni. Nekünk az az esemény valóban, nem az, hogy én kínlódok, de a lelkem kiteszem, ő meg hagyja.

2022. jan. 31. 14:44
 52/81 anonim ***** válasza:
100%

50-es Attól (a te fogalmaid szerint), hogy megmondod nekik mit akarsz.

Általánosságban a harmadik randi után az élősködőket ki lehet rostálni, az ötödik után azt is, aki csak a bugyidra hajt. 3 hónap után azt is tudod, hogy mennyire rend szerető, házias. Összeköltözés előtt meg mindent át kell beszélni!

2022. jan. 31. 14:51
 53/81 anonim ***** válasza:
100%
Suttyókat választasz, ennyi a történet.
2022. jan. 31. 15:05
 54/81 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus... az elején mindent megtett , minden jó volt aztán jött a feketeleves. Talán ésszel IS kéne dönteni és nem elhinni az összes szép bókot és gesztust. Tapintatosan már az ismerkedéskor ki lehet fejezni a másiknak hogy mi nem tetszik benne, nekem már az gyanús lenne nőként ha egy férfi aki udvarol nekem vagy épp csak összejöttem vele egyfolytában csak dícsér és megtesz nekem mindent. Ott már sejthető hogy valami célja van (szex, biztonság, stb) amit ha elér, azonnal visszavesz. Talán már az ismerkedés elején el kéne beszélgetni, hogy "te is főzöl majd?". "Ugye ezt meg ezt meg tudod szerelni?" Ehelyett neked kedves kérdező nem kapcsol be a sziréna a fejedben, hogy gyanús kéne legyen hogy minden milyen jó és semmi konfliktus nincs, csak dúljon a szerelem és minden legyen tökéletes. Ne aggódj nem vagy egyedül, de én csak szánni tudom az ilyen nőket, hogy képtelenek racionálisan dönteni és még hisznek a mesékben. Elmondom hogy a szerelem elmúlik, a szeretet pedig tettekben mutatkozik meg nem szép szavakban, csak ehhez fel kéne nőni!!!!
2022. jan. 31. 15:07
 55/81 A kérdező kommentje:

De most nekem ehhez képem sincs hogy egy pasinak osszam az észt hogy legyen már szives vasarooni meg főzni meg javitani vagy érezze már magáénak is azt ahol velem alszik hogy ha nem jo a kilincs akkor legyen már annyi benne hogy fekcsavarozza.

En nem akarok es nem is vagyok egy iranyito parasztasszony jellem aki majd megreguláz egy férfit mint egy hülyegyereket.

2022. jan. 31. 15:10
 56/81 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul hova sietsz? Talán várni kéne az igazira, és nem kapkodni, ha kell hónapokig csak találkozni se szex se semmi, aztán ha a kedves jelölt ezt kibírja és tényleg egy hullámhosszon vagytok akkor megpróbálni továbblépni és nem hinni a "szerelem első látásra" és hasonló baromságokban.
2022. jan. 31. 15:10
 57/81 anonim ***** válasza:
87%
Nem megregulázásról van szó. Ezeket lehet kultúráltan is kommunikálni, de ha te az a fajta nő vagy aki inkább kussol mint hogy vállalva a konfliktust megbeszéljen neki fontos témákat, akkor csak sajnálni tudlak hogy ennyire nem bírsz magadért kiállni. Ha pedig feltehetően nárcisztikusal jöttél össze aki hallani sem akar ezekről a "problémákról", akkor ki kell tenni a szűrét ennyi. Nem vagy te társfüggő?
2022. jan. 31. 15:13
 58/81 A kérdező kommentje:

Ezert is vagyok képtelen megnyikkanni. Hogy emeld mar fel a ..d es hozz a boltbol ezt azt, vagy bármi.

En ezekre képtelen vagyok kedvesen duruzsolva normalisan hatarozottan mergesen. Tokmindegy. Sehogy nem vagyok arra képes hogy gyerekként kezeljek egy felnott férfit. Aki jobb esetben támasz családfő es "tartooszlopa"kene legyen egy családnak. De minimum a parjának legalább vmi biztonsagerzest adhatna. Hogy van mögötte egy férfi. De még ez sincs. Nincs mögöttem senki.

Ha akarnám elvinnr moziba. Nem egy mozi a kérdés. Az egész együtt élési kalvaria a kérdès.

2022. jan. 31. 15:15
 59/81 A kérdező kommentje:

56 elhiheted hogy nem ugy vagyok vele mintha az igazival lennèk.

Élek a mának. A ferfiakkal nem is tudok tervezni eleve. Sehova nem sietek.

2022. jan. 31. 15:16
 60/81 anonim ***** válasza:
100%
55-ös Ehhez nem is kell irányítani! Go to eleje, jól kell választani. Neked olyan férfi kell, aki vásárol, főz, takarít, bütyköl a ház körül, akkor keress ilyet.
2022. jan. 31. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!