Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet azt elviselni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet azt elviselni hogy a párod csak dísz?

Figyelt kérdés

Egyik ferfi se segit semmiben.

Latja hogy leszakad, eltörik vmi, vagy elállithatlanul zubog a viz, ég a konyha, kezében marad a kilincs, vagy bármi. De mind csak betespedni tud hozzám. Anyagiakat sajnalják, en szolgalom ki kajával (mert nincs képem ugyenni hogyő nem eszik), alberletbe nem fizetnek.

Egyik sem társ, hanem csak dísz az életemben.

Elkoteleződest családot sem akarnak.

Hogyan lehet boldognak lenni elvárások nélkul, ha a parod férjed a f.rkán meg szivén kivul semmit nem nyujt?

En is szeretném megélni a szerelmet valahogy felnőttként.

Gyerekként mig szulokkel laktam ilyen bajom soha nem volt hogy egy ferfire semmiben nem lehet szamitani.

De ma már nem tudok igy boldog lenni.

Es egysem segit soha semmit

#díszpintyek
2022. jan. 31. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:

Vay felnotten már nem erzelmi alapon kell választani hanem ugy hogy kiba társam?

Lenne persze olyan srác aki töri magát értem. Ezert kene azzal járni es nem azzal akit szeretek? Mondjak le a szerelemrol vagy hogy?

2022. jan. 31. 13:27
 12/81 A kérdező kommentje:
*ki a társam
2022. jan. 31. 13:27
 13/81 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyat, aki a farkán kívül mással is le tud nyűgözni.
2022. jan. 31. 13:28
 14/81 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk maradj egyedül amíg nem találsz valakit aki minden téren passzol? Azt okosabbak ezt csinálják, nem atomfizika.
2022. jan. 31. 13:29
 15/81 anonim ***** válasza:
100%

Ha folyamatosan csak ilyen férfiakba botlasz bele, akkor annak nem csak a másik fél az oka. Jobban kell szelektálni.

Nem te vagy véletlenül a diplomás nő, akit minden férfi kihasznál? Az írásod alapján nagyon hasonló a szitu.

16/81 anonim ***** válasza:
100%

De, érzelmi alapon kell választani. Viszont az elején kijelölni a határokat és felvázolni a játékszabályokat. Albérletet, rezsit felesben fizetni. Közösen vásárolni, ne én etessem. Nem kell hozzászoktatni, hogy mindent te intézel, mert utána már marha nehéz új rendszert bevezetni.

Aki ezen a rostán nem megy át, az el fogja nézni igen, hogy a kezedben maradt a kilincs.

Én hálaisten nem ismerek ilyen hapsit. És nem is élnék ilyennel.

17/81 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Akit egy herének tartok, aki kihasznál, abba nem szoktam szerelmes lenni. De te tudod.

Az átlagos ember olyat választ, akit szeret és aki viszont szereti. Aki xarik rád, az nem szeret. Aki töri magát érted azt is cseszheted, ha te meg őt nem szereted. Nem kell kapcsolafüggőnek lenni. Ha x nem jó, jöhet y, ha ő sem, majd lesz egy z. Ki kell várni, ha úgy van akár éveket is, de lesz olyan aki megfelel közel mindenben.

2022. jan. 31. 13:30
 18/81 A kérdező kommentje:

Engem a szerelmével fogott meg nem a f.rkával. elhiheted.

Udvarlas, féltékeny, szerelem, jokat szórakoztunk együtt, sokat nevettünk, stb stb

Maga a kaocsolat qhogy kialakult ill az erzelmek benne bennem az ugy minden rendben volt.

De ahogy elnézem ami ma van

En totál olyan vagyok mellette mintha nem is lenne senkim. Egyedul van a vállamon minden teher ami az onallo elettel jar es nem akar ebben reszt venni.

2022. jan. 31. 13:31
 19/81 anonim ***** válasza:
100%
Fura - az udvarlási időszakban lovag volt, kapcsolatban meg magadra maradsz? Amíg mondjuk randizgattatok, érted ment autóval, meghívott moziba, ilyenek? Most meg tétlenül hever nálad és kieszi a hűtődet?
2022. jan. 31. 13:34
 20/81 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak iylen férfiakkal kerülsz ossze, elgondolkodhatnal, hogy talán magadban is keresni kéne a hibát.

Vannak normális férfiak, nem is kevés, gondolom velük nem állsz szoba.

2022. jan. 31. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!