Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szeretik a "dísz/csajokat"?
Nem feltétlenül kitartottak de a szememben õk a leggyönyörûbbek:
-Kocsis Alexandra
-Kiss Virág
-Nagy Bettina
Vagy egyébb fintesz modellek hosszu hajjal
Te meg tipikus előítéletes, felszínes ember vagy...azt meg a nők nem szeretik, sőt azt senki sem szereti.
Sok ilyen lányt látok, de mutasson nekem egy blokkot, hogy hol és mennyiért ki vette neki a mit és miből...mit tudom én? Attól, hogy látsz valamit, nem tudsz róla még mindig semmit.
"Nem feltétlenül kitartottak de a szememben õk a leggyönyörûbbek:
-Kocsis Alexandra
-Kiss Virág
-Nagy Bettina"
Jesszus, ez már lassan egy ménes-csorda. :)) Egyik-másik már-már kockacukorért kiált. :D
A "díszcsaj" meg "plázacica" meg ilyen kifejezéseket 90%-ban csajok használják más csajokra, így számomra sosem volt teljesen világos, hogy pontosan ki is tartozik ebbe a kategóriába.
Engem nem érdekel hogy hány ezer forintot ér a smink meg ruha amit hord, csak legyen normális és igényes megjelenésű. (Félreértés ne essék, ezt kevés és sok pénzből is ki lehet hozni, hogy valakit normális megjelenésűnek tartsak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!