Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja minden csaj itt, hogy a párja a tökéletes férfi számára, meg hogy szeretik egymást. De?
Mire gondolsz pontosan? Én pl szeretem a párom, tökéletes férfi számomra, ettől még merülhetnek fel problémák. (más kérdés, hogy mi leülünk megbeszélni, nem ide írogatok ki kérdéseket róla)
Teljesen természetes dolog, a legjobb kapcsolatban is vannak problémák néha. Ha hinnék az ilyesmiben, azt gondolnám hogy egymásnak lettünk teremtve a párommal, mégis néha van "de", vannak gondok. Megoldjuk aztán kész, csak közelebb kerülünk egymáshoz.
Aki 100%-osan problémamentes kapcsolatot vár, az csalódni fog.
Mert nincs kismillió "szeretem a barátnőmet, de úgy lefeküdnék mással" jellegű kérdés :D nem a nők hazudnak maguknak, hanem vannak emberek, akik hajlamosak erre, és kész.
Azért, mert azok írnak ki párkapcsolati kérdés, akiknél valami gond van. Ők már tudják, hogy s**r van a palacsintában, csak még nem igazán akarják elfogadni.
Sok esetben az ilyen egyén tuti tippet vár arra, hogyan lehet minden rózsaszín ködös, mint a legelején. Ja, és attól, hogy kijönnek a negatívumok, még a szerelem nem azonnal múlik el.
21/L
Elfojtás, önigazolás és ehhez hasonló védekezések.
Értsd úgy, mintha egy pasi azt írná: csípem a búráját, de hát lehetne fényesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!