Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha összeszeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha összeszeretnék költözni a párommal, de én allergiás vagyok a macskaszőrre, Ő pedig azt mondta, hogy a macskája marad vele, és Ő semmiképpen nem fog róla lemondani?

Figyelt kérdés

Nem durva egy picit, hogy 27 éves férfi létére úgy ragaszkodik a macskához, mint egy kisgyerek?

Oké értem fontos neki, de inkább választana egy macskát, mint egy stabil párkapcsolatot?

2022. jan. 26. 09:48
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
82%
Szakíts, vagy várd ki, amíg a macska meghal. Basszuskulcs, amikor vki állatot tart magánál, akkor FELELŐSSÉGET VÁLLAL érte, hogy addig eltartja, amíg él. Nem az van, hogy jön egy f.../p...i, akkor kivágyom a p...ba, mert "csak egy állat".
2022. jan. 26. 10:56
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Azért erről egy allergológus tüdőgyógyász szakorvost kellene megkérdezni. Mindenkinek egyéni "súlyosságú" az allergiája, van aki gyógyszert szed, van aki orrsprayt, szemcseppet használ. Lehet hogy az egyik embernek meg sem kottyan, ha macska van a közelében, mert bevette a gyógyszert, de van aki hosszabb távon asztmás lehet. Azért van az orvos, őt kell megkérdezni.

A macskát természetesen nem szabad ezért kimozdítani a megszokott közegéből, ő semmiről sem tehet.

2022. jan. 26. 11:03
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Én is allergiás vagyok azokra a fehérjékre amiket tévesen a szőrallergiának szoktak hívni. (Szőrével hordja/szórja szét)

Ezért CSAK egy kis gombócot fogadtam be anno. :) SOHA nem válnék meg tőle, mert nagyon szeretem és felelős vagyok érte. Aki ezt nem érti meg, az már eleve a kompatibilitási faktornál elvérzett, sorry. :)

43F

2022. jan. 26. 11:06
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy neked csak egy macska, de szamara nem az.

A páromnak a kutyaja a mindene. Szerencsere en nem vagyok alergias, de ha valasztas ele allitanam, nem biztos, hogy engem valasztana :)

2022. jan. 26. 11:21
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az furcsa, hogy a macskáról tudtál korábban is, akkor mit gondoltál, hogy majd úgyis kidobja ha arra kéred?

Nekem is van kettő, eleve számolok velük és a lehetőségekkel, amikor ismerkedek. Ha csak feljönne hozzám valaki is figyelmeztetem, hogy macskáim vannak, ha allergiás vagy nem szereti őket, akkor bukó, nem szeretném hogy szenvedjen miattuk, kapcsolat meg sajnos így szóba se jöhet. Ahogy nem terveznék komolyan pl olyannal sem, akinek kutyája van, vagy akár másik két-három macskája mert problémás lenne később az összeköltözés. Ja és a macskáim mellett volt már 7 és 5 éves kapcsolatom is, amik véget is értek, de a bundások még mindog velem vannak, hülye lennék bárkiért eldobni őket.

2022. jan. 26. 11:22
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

25: ezt adom még, akartam is írni, csak elfelejtettem (21 voltam). Ha ez ennyire vízválasztó kérdés, kérdező is lehetett volna annyira okos, hogy nem jön össze olyannal, akinek van macskája... mert az tényleg ilyen utolsó putri dolog, hogy "ééééértem el kéne dobnia".

(mintha nem találna egy másik nőt a kérdező párja, akivel stabil kapcsolata lehetne... egó megvan)

2022. jan. 26. 11:25
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy gondolom ez csak valami provokáló trollkérdés, bár sajnos a kidobott állatok számából ítélve tényleg sokan ezen az értelmi szinten vannak...
2022. jan. 26. 11:27
 28/41 anonim ***** válasza:
76%

Ha esetleg ezután sem értenéd meg, akkor elő kell húznom a kalapból a cuki kártyát! 😅

Most lenne szíved??? Hát meg kő zabbantani! 😅

[link]

Dat próbálkozás! Legszívesebben odamennél, felraknád, vigyázva arra amíg "kikíváncsiskodta" magát, aztán szépen visszateszed a földre. Kész. :D

2022. jan. 26. 11:29
 29/41 anonim ***** válasza:
0%

Van erre injekció.

Az allergiára...meg a cicára is.

2022. jan. 26. 11:49
 30/41 anonim ***** válasza:
1%

A felelős ÁLLATtartás nem azt jelenti, hogy szolgálod és másokat alárendelsz neki, mintha császár lenne. Ha úgy van, hogy később érsz haza, egy órával később kap enni. Ha úgy van, hogy hogy ide oda kell utaznod, leszervezed neki a felügyeletet, nem pedig lemondod az utat. Ha úgy van, hogy nem alszol otthon, kiraksz neki kaját. Ha épp nem akarod simogatni, nem simogatod. Ha épp nem akarsz játszani vele, nem játszol vele. Magadat nem rendeled az állat alá.

Igenis elvisel MINIMÁLIS kellemetlenséget a macska/kutya/hörcsög, ami annyit tesz, hogy új környezetet kell megszoknia, új embert. Emberek is eltűrnek ennyit, nehogy már a "macskának rossz" felkiáltással ne tehesd meg. Ez beteges. Igen, nem a legjobb a macskának RÖVDITÁVON, de jobb, mintha a párod gyógyszert szedne egy életen át. Tanuljuk már meg az állatot állatként kezelni. Mondom, keress jó helyet, ahol simizik és ellátják, akár fizesd a prémium tápot, mert a tartása a te feladatod, de semmi baja nem lesz, nem fogsz neki hiányozni és megszokja az új helyet egy szempillantás alatt. Nevetséges, aki ilyen minimális kellemetlenséget sem okoz az állatának, de 10x ekkorát okozna a szerelmének. Ez beteges hozzáállás, mondom ezt állattartó nőként.

Szeretem a macskámat, simogatom, de ha nincs kedvem az ölemben tartani lerakom a földre. Rossz neki? Nyilván nem kellemes, hiszen azért ugrott fel rám, hogy simizzem, de az én érdekeim előbbre valóak. Ha választani kell, hogy kinek ne legyen kellemes, a macska húzza a rövidebbet. A párom érdekei is előbbre valóak, és a gyerekeim érdekei is. Ettől még a macska szuper tápot kap, sokat van vele játszva, simogatva, szeretgetve, bútorai vannak, polcai, de tudom, hogy ő egy állat. Csak olyannal jönnék össze, aki így gondolkozik. Állatként, és nem császárként vagy emberként bánik az állatával.

2022. jan. 26. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!