Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ősszeszeretnek jonni az egyik osztalytarsammal csak nem tudom hog hogy?
Taktika:
1.) Beszélgess vele napi szinten
2.) Ha az első pont megvan, akkor játszd az butust, tehát, ne csak szünetben, hanem órán is kérj tőle tanácsokat.
3.) Ha a második pont is megvan, igazgasd előtte a frizurádat, egy tükör segítségével, ami lehetőleg legyen kicsi, és játszd el, hogy nem látod benne magad úgy, ahogyan szeretnéd, ekkor kérdezd meg tőle, hogy szerinted jól áll-e a hajam?
4.) Ha értelmes választ ad, akkor használd ki a helyzetet, amikor akad egy lyukasórátok, vagy tudod, hogy suli után van szabadideje, akkor kérd meg a haveri társaságodat, lányokat és fiúkat, hogy jöjjenek el kávézni, fontos, hogy ne legyetek túl sokan, maximum négyen, veled együtt. A társaság egyik tagjával megbeszéled, hogy valami úton módon tűnjenek el, és csak ti maradjatok ketten.
Ezután tereld a szót, kérdezz a magánéletéről, a családjáról, eközben nézz a szemébe, viccelj vele, és mikor megnevettetted, akkor bökd meg a vállát, és kövesd a tekintetét, izzon körülöttetek a levegő.
Kérd meg, hogy kísérjen haza, és amikor az utcához érsz, és el akarnál köszönni, ragadd meg a vállát, és nyomj egy puszit az arcára, és mondd ezeket:Ó, bocsi, hogy letámadtalak, de nagyon oda vagyok érted, és nagyon szeretlek.
Sok sikert!
JÁÁÁÁÁJ
Ha ez velem történne és nem lennék szerelmes én otthagynám a tükör után a pcsába.
Szerintem csak arra játszott, ha megszerezte. Ha komolyan gondolta, akkor meg KERESNI FOG. Ő a férfi, ezt kellene megjegyezni. Ha nem közeledik, az azért van, mert NEM ÉRDEKLED ÚGY. Bőven elég, ha odamész és egy picit utalgatsz illetve próbálod kizökkenteni a barátzónából. A hajas kérdés még belefér, de ez a játszd a butust ez egy öngyilkosság. Kérdezd meg, hogy tetszik-e a nem tudom mid. Ha érdekled, akkor átveszi a kezdeményezést. Ha nem, nem. NE TÁMADD LE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!