Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha összeszeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha összeszeretnék költözni a párommal, de én allergiás vagyok a macskaszőrre, Ő pedig azt mondta, hogy a macskája marad vele, és Ő semmiképpen nem fog róla lemondani?

Figyelt kérdés

Nem durva egy picit, hogy 27 éves férfi létére úgy ragaszkodik a macskához, mint egy kisgyerek?

Oké értem fontos neki, de inkább választana egy macskát, mint egy stabil párkapcsolatot?

2022. jan. 26. 09:48
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
82%
Hát, de miért, hova tegye a macskát? Ölje meg? Mondjuk én is allergiás vagyok a macskára, és borzasztó lenne ha azzal egy légtérben kellene élnem. De ha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor még várnotok kell.
2022. jan. 26. 09:52
 2/41 anonim ***** válasza:
79%

Egy jó állattartó (amilyennek a párod tűnik) semmi esetre nem fog megválni az állatától, erre ne is várj. Amikor befogadta a macskát, akkor felelősséget vállalt érte, kis túlzással a gyerekeként kezeli és a gyerekedről se mondanál le, ha az új párodnak nem tetszene (legalábbis remélem... ).

Próbáljatok alternatív módot találni, például a macska ki lesz zárva több szobából vagy kezelitek az allergiát különböző módokon.

2022. jan. 26. 09:53
 3/41 anonim ***** válasza:
79%

Nyilván értelmes ember nem mond le a meglevő állatáról.

Amúgy több opció van:

- vártok, amíg a macska idős korában magától kimúlik, utána nem lesz új macska

- szedsz gyógyszert az allergiádra

- immunterápia (bár ez hosszú idő)

2022. jan. 26. 09:53
 4/41 anonim ***** válasza:
85%
Én is allergiás vagyok a macskaszőrre, de szerintem az lenne a durva, ha kidobná szerencsétlen macskát miattad.
2022. jan. 26. 09:54
 5/41 anonim ***** válasza:
83%
Az a durva, hogy te egyáltalán elvárnál ilyet
2022. jan. 26. 09:58
 6/41 anonim ***** válasza:
85%

A háziállat felelősség, nem valami játékszer, amit kihajítunk, ha meguntuk, vagy ha már kényelmetlen.

Mikor ismerkedtetek gondolom felmerült, hogy van macskája, te meg gondolom nem most tudtad meg, hogy allergiás vagy. Sajnos nem sajnos, így nem illetek össze. Én nem vagyok ugyan allergiás, de iszonyodom a pókoktól, csúszómászóktól. Sosem jönnék össze olyan emberel, aki ilyet tart, mert megbolondulnék még a gondolattól is, hogy ott vannak tőlem pár méterre.

2022. jan. 26. 09:58
 7/41 anonim ***** válasza:
90%
Én nyulat tartok. Takarítok utána rendesen, vannak számára tabu helyek, ahova nem engedem (pl. ágy). Ja, és amúgy én is allergiás vagyok az állatszőrre. :D kezd el próbálgatni a különböző allergia gyógyszereket. Én macskával a munkahelyemen voltam összezárva, ahol a bokámnak dörgölte magát, ott totál kiütéses lett a lábam. Leszoktattam erről, mindig kikerültem, odébb álltam, ha láttam rajta a szándékot, hogy bújni akar.
2022. jan. 26. 10:00
 8/41 anonim ***** válasza:
98%
7 Nekem is nyulam van, amikor örökbe fogadtam akkor vállaltam érte a felelősséget és ezt nem fogja egy párkapcsolat megváltoztatni. Elélhet 10+ évig és nem, nem válnék meg tőle senki kedvéért. Az allergiának is vannak fokozatai, a legtöbb fajta elég enyhe és simán kezelhető.
2022. jan. 26. 10:03
 9/41 anonim ***** válasza:
27%

ne költözz össze vele, legalábbis lakásba nem, ha ott van a macska

aki tényleg allergiás a szőrükre, az nem fogja kibírni, evvan

vagy menjetek kertes házba és a macska egerészhet a kertben

2022. jan. 26. 10:17
 10/41 anonim ***** válasza:
86%
Amikor összejöttél vele, akkor is tudtál a macskáról. Mit gondoltál, hogy majd nem akarja magával vinni? Durva. Kell keresni alternatív megoldást. Szedj gyógyszert az allergiádra, és pl zárjátok ki a cicát a hálószobából.
2022. jan. 26. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!