Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nafogáncsi Móker kérdése:
Arról mi a véleményetek hogy veszek egy rózsát beleteszem egy olyan dobozba amiben testatloban éppen elfér, majd elküldöm postán a barátnőmnek ő pedig sírva hív föl hogy kibonthatták a csomagját mert nem volt benne semmi csak egy virág?
Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 08:12
11/47 A kérdező kommentje:
Aki nem tudja mi az a testatlo annak írnia se kell
2022. jan. 25. 10:08
12/47 anonim válasza:
Kérdező, Te megsértődtél a barátnődre?Nahát, nahát...pedig a Te stílusod is hagy kívánnivalót maga után!
13/47 anonim válasza:
Igen, testátlóban. Minimum akkora doboz kellet így, amiben saroktól sarokig elfért a kóró.
Kérdező, hiába írod, hogy a tied is tartósított virág volt, mert tuti nem, csak utólag magyarázkodsz.
14/47 A kérdező kommentje:
Nem én sírok hanem ő. Aki nem tudja mi az hogy sértődes az jobb ha nem használja ezt a szót
2022. jan. 25. 10:13
15/47 anonim válasza:
Hát ha kaptam volna a postával egy bazi nagy dobozban egy csoffadt kórót, én sem szálltam volna a mennybe tőle.
Nekem egyszer olyan átlátszó dobozos orcideát küldött egy pasi postán az ország túlsó feléről, nem voltam elragadtatva, ennél elegánsabb módja is van a virág küldésnek.
16/47 anonim válasza:
Jó, tesatlo kilőve...sértődés kilőve...akkor ki válaszoljon? Szerintem a barátnőd, ennyi.
17/47 A kérdező kommentje:
13 attól még nem fog elhervadni egy virág hogy te a gyakorin hülyeségeket találsz ki
2022. jan. 25. 10:14
18/47 anonim válasza:
Kérdező, a modorod olyan undormány, hogy rajtad már az Interflorán keresztül küldött virág sem segítene.
19/47 A kérdező kommentje:
Szerintem az válaszoljon aki csak olyan szavakat használ amiknek tudja a jelentését
2022. jan. 25. 10:15
20/47 A kérdező kommentje:
Nos erre van gyógyszer. Olyan stílusban írj amire az adott valasz stílusa neked megfelelo lesz.
2022. jan. 25. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!