Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményed a dobócsokorról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a dobócsokorról?

Figyelt kérdés
Tetszik, esetleg hülyeségnek tartod, vagy nem érdekel?

2012. máj. 22. 01:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
Én nem szeretem a majmolást.És ez majmolás a javából
2012. máj. 22. 01:37
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
szerintem jó játék
2012. máj. 22. 01:39
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Jópofa játék lenne, ha... ha valahol állnának az elkapni óhajtók és csak közéjük lenne dobva, hogy az kapja el, akit eltalálna.

De nem így van, hanem... hanem úgy, hogy dobják, azután meg a birkózás, hogy a legharciasabb el tudja kapni úgy, mint valami baseball labdát. Ennek így semmi értelme, mert nem azé lesz, akire a véletlen fújta, hanem azé, aki félresöpört másokat, hogy megszerezze. Kb nevetséges.

2012. máj. 22. 06:20
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

Úgy gondolom, ez újkeletű dolog nálunk, nem érzem "magunkénak" ezt a máshonnan átvett hagyományt.

Nekem nem volt "dobócsokrom" (már a kifejezés is nevetséges), egy menyasszonyi csokrom volt, ami a lakodalomban az asztalon állt, majd megszárítottam és sokáig őriztem. Ha lett volna rá pénzem, tartósíttattam volna.

De az milyen, hogy van egy "rendes csokor" meg egy "dobócsokor"? Hiszen valójában nem is az IGAZI menyasszonyi csokrot kapják el...

Ha el akarja dobni a csokrát a kedves ifjú feleség, akkor dobja el az igazit (és ne kérje vissza). Ha ezt nem szeretné, akkor tartsa meg, és ne bohóckodjon ilyesmivel.

A virágboltosak kaszálnak csak ezzel az újsütetű bolondériával, tekintve, mennyibe kerül egy csokor, ők meg duplán kötik meg...

2012. máj. 22. 06:48
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Amikor én legutóbb esküvőn voltam ott a menyasszony a saját csokra dobta el és nem volt erre külön csokra.
2012. máj. 22. 07:54
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Én a saját csokromat fogom eldobni. Sajna nem igazán tudnám itthon tárolni a menyasszonyi csokromat, meg egy idő után úgyis kidobnám.
2012. máj. 22. 08:45
 7/14 anonim ***** válasza:
60%

Hülyeség.

Kétféle verziót láttam eddig,az egyiken ugy kellett noszogatni a lányokat hogy álljenek ki és valaki kapja el, a másiknál pedig rendes harc ment érte,egyik lány földig érő ruhája szakadt is

(mindkét helyen csak szemlélődtem)

nekem ilyen nem lesz,főleg mert nem is igazán lesz vendégek között olyan lány aki még nem kelt el vagy pár éven belül elkelne.

2012. máj. 22. 08:47
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Ha sok a szingli csaj, akkor jo moka lehet, de tok felesleges szerintem. Ha pedig valaki dobni akarja a csokrot, akkor dobja az eredetit.
2012. máj. 22. 09:14
 9/14 anonim ***** válasza:
54%
Go west... No comment -.-
2012. máj. 22. 10:19
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

Meglep, aki azt írja, hogy a lányok ezért versengenek, félrelökik egymást stb. Én ilyet csak a filmekben láttam. Nekem volt dobócsokrom, olyan ami 2 fele esett, így 2 lány kapott, senki sem tolongott érte, de tetszett mindenkinek.

A srácoknál is bevetettünk egy poént, ott is volt ilyen. A harisnyakötőmet ill. egy extra méretű bugyit dobott el a férjem, úgy nézett ki a dolog, mintha rólam vette volna le (a harisnyakötőt amúgy igen), jó poén volt, fülig ért az összes srácnak a szája :))

2012. máj. 22. 10:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!