Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a dobócsokorról?
Figyelt kérdés
Tetszik, esetleg hülyeségnek tartod, vagy nem érdekel?2012. máj. 22. 01:31
11/14 anonim válasza:
Én nem tartok rá igényt. Nekem ez már túl amerikai..
12/14 A kérdező kommentje:
Én a saját csokromat nem fogom eldobni, ahhoz túl drága lesz, de viszont az anyós kertélből szedünk szép virágokat, abból kötünk majd egy mini-dobócsokrot. :)
2012. máj. 22. 14:20
13/14 anonim válasza:
egy esküvőn hozzám vágtak egyet, pedig nem is akarok házasodni, azóta nem szeretem...
14/14 loorien válasza:
Ha a menyasszony egy egyszeru es konnyu menyasszonyi csokrot csinaltat es azt dobja el, akkor oke, de kulon dobocsokor...szerintem is ez kicsit szinpadias.
Masreszt vegig kell gondolni azt is, hogy tulnyomoreszt hany evesek az egyedulallo lanyok. Ha fokepp a 20-as eveik vegen, 30-as eveik elejen vannak, akkor nem gondolom, hogy szivesen allnak majd ki a csokorert ugralni, mig tini illetve 20-as eveik elejen levo lanyok biztos jobban orulnek ilyesminek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!