Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról mi a véleményetek hogy veszek egy rózsát beleteszem egy olyan dobozba amiben testatloban éppen elfér, majd elküldöm postán a barátnőmnek ő pedig sírva hív föl hogy kibonthatták a csomagját mert nem volt benne semmi csak egy virág?
Romantikus a virágküldés, de így azért semmiképpen nem tenném. A barátnőd vélhetőleg nem is tartotta romantikusnak, az is lehet,hogy már nem volt annyira eleven a virág ezért kevésbé szép látványt nyújtott.
Mindenestre én nem így reagáltam volna a helyében akkor sem ha csalódott lettem volna a csomag láttán.
A neten vannak rendelheto diszdobozos viragok amik kibontas utan elállnak 2 évig is víz nélkül.
En ilyeneket(egyszer valodi kék rózsát is)szoktam kapni a barátomtol
Tartósított virágok cimen keress rá
Egy pelda:
Egy sima kóró tényleg nem tűnik ajándéknak nem csoda ha benézte
De errol szolt.
Hogy azt se tudta, hogy a virág maga az ajándék!
Ha meg ismered a tartos virágokat lehettel volna akkor igényes. Mert az viszont ajandeknak is néz ki.
Kérdező, akkor tedd már fel végre érthetően a kérdésedet mert nem mi vagyunk az értetlenek,hogy nem értjük!
Ezt írtad:"kibonthatták a csomagját mert nem volt benne semmi csak egy virág?" Akkor hogy nézte üres doboznak hiszen rákérdezett a virágra?Vagy mit értesz virág alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!