Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rémeket látok vagy tényleg probál lehúzni ez a lány?
Kérdező, próbálkozz kínai lánnyal. Megsúgom, állandóan TE fogsz fizetni, vacsorát, utazást, nyaralást, mozit, mindent.
Ja, lakás az alap, tehát nem az a kérdés, hogy van-e lakásod, hanem az, hogy melyik városrészben van lakásod.
Azért vicces, hogy egy-ket férfi miket ír...
27es, annyira nem vagy képes, h elmenj a lányért aki tetszik????
Az én férjem, (ha bejárok, mert a virus elott is csak heti 2 napot dolgoztam bentrol) a mai napig vitt, és hozott munkából! A kolléganőim csodalkozva néztek, hogy kinyitja az ajtot is...
Szerintem nincs azzal baj, h "ingyen" kene a jó nő, alanyi jogon, csak utána nem kéne kiirkálni a "hol vannak a rendes nők" kérdeseket ugyanezeknek az embereknek 🙄
37
En magamat teszem bele a kapcsolatba, és téged választalak...ahelyett, hogy ezer másikat valasztottam volna. Egyelőre a férfiaknak jobban kell a nő, mint nekünk a férfi!
Megjegyzem, a tudomány mai állása szerint, a nők tudnak szulni, a ferfiak meg nem tudnak! Tehát én vetem vissza a karrieremet gyerekenként két evvel, én maradok otthon a gyerekkel ha beteg stb. en vállalok nagyobb részt a hazimunkaban, gyerekek koruli teendőkben.
Nem kotelező velem lenni! Nem kell termeszetesen igy fizetned sem sehol, vagy elvinned autoval bárhova, ehhez jogod van! Nekem viszont ahhoz van jogom, hogy ne legyek veled!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!