Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van nagyon durva féltékenységi sztoritok?
A telefonom napi szinten ellenőrizte, beleértve nemcsak a hívásokat, hanem minden facebook tevékenységet, messenger üzeneteket, sőt az internetes előzményeket is.
Emellett napjában többször hívott kamerán, és körbe kellett mutatnom még a lakásban pici baba mellett is, hogy nincs e ott férfi.
Azóta érthető módon válófélben vagyunk, de most meg feltörte a facemet, és a nevemben írogat(ott) (már megy a feljelentés)
Úristen 4es ez komoly :o
Meddig voltatok együtt?
Mikortól borult el így az agya?
Ismerős haveromnak olyan beteg egy nője volt hogy bemeselte hogy haverom direkt csak 1 trafikba jár be cigiert mert tetszik neki a nő.
És a nő halljátok megtiltotta neki hogy bemenjen csak a csaj vehetett neki cigit 😆😆😆😆
Esküszöm. Vagy 2 napig röhögtem a sztorin.
A csaj nem 100as fix de haverom sem hogy ezt hagyta ideig elfajulni.
Én csináltam, hogy nézegettem a volt párom dolgait a laptopja n. Az előzmény: chatelt nőkkel és lebukott. A bizalom eltűnt. Előbb kellett volna szakítani... :(
Nem volt szép egyikünk dolga se. Mással nem csináltam ilyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!