Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmegy az önbizalmam a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmegy az önbizalmam a saját páromtól. Extrovert, helyes imádják. Teendő?

Figyelt kérdés

Néha szinte teljesen megsemmisülve érzem magam mellette.

Pl mikor "megcsinálja" magát, fel van normálisan öltözve, haja belőle, olyan elragadóan helyes, hogy már attol rosszul vagyok, es nem értem minek van velem.

Ez mellett pozitív nagyon, nevetős jokedvű, népszeru, állandoan keresik hiányolják, a társaságok magja(engem meg ugy hívnak meg vele egyutt, hogy illedelembol csak, rám önmagamban egy ember nem lenne kíváncsi)

Ezeket tetézi az is hogy a csajoknak imponál, amilyen ő maga. De folyamatosan bíztat hogy ő monogám.

Plusz extrém jó kocsi, munkahelyén nagyon megbecsülik, és ott is imádja mindenki persze.

Edzéseken is imádja mindenki.

Valójában rendes korrekt jófej srác, nyugton kéne maradnom mellette csak, nekem is felhotlenul mosolyogni nevetni venni a vicceket es úszkálni a felhőkben, élni, ragyogni.

De nem megy.

Azt tapasztalom magamon csak, hogy szinte elsüllyedek mellette, rohamtempoban csökken mellette az önbizalmam, vagy önbecsülésem, állandoan valahogy egy szürke jellegtelen pontnak érzem magam mellette, mikozben azert vannak pasik akik nyomulnak rám, nem vagyok ronda buta vagy bármi, de azért extrovert sem.

És komolyan annyi is elég csak, hogy felöltözik, tus, haja belőve, szinte elájulok tőle mennyire helyes, es ugyanazzal a lendülettel érzem magam egy r.kás sz.rkupacnak tőle.

A pszichologus gurukat hagyjuk már ki a válaszokból, előre kérem.

2022. jan. 18. 10:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Jó, de kérdezd meg mit szeret benned? Mik azok a tulajdonságaid amiket szeret? Amiket jónak tart?

Egyébként előttem már leírták: ha akarod, hogy a kapcsolat működjön állítsd le az agyad. Keress fel egy szakembert. Osztd meg a pároddal a dilemmád és mondd el, hogy segítséget kérsz, ez végülis értetek is van. Hozd rendbe magad. A gondolataidat írd le, ne folytsd el.

Vagy ha ennyire nem bírod, lépj ki. Tegyél is valamit, ne csak panaszkodj. Ha magadnak nem tudod megoldani, keress olyan szakembert aki segít.

2022. jan. 18. 10:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Hát pedig ha nem jó a szex, emberileg nem érzed, hogy adna neked valamit, akkor még szakíts. Minek vagy vele? Láthatóan neked semmi pluszt nem ad a kapcsolat? Vagy csak jó villogni vele?
2022. jan. 18. 13:08
 13/22 A kérdező kommentje:

Állandoan keres hív jön bemutat mindenkinek velem van

En meg psilogok az egészen mint hal a szatyorban.

Az elejét még értem is. Mert az elején vibráltam boldog voltam felszabadult. De az csak addig tartott.

2022. jan. 18. 13:17
 14/22 anonim ***** válasza:
75%
Vegyél példát a többi nagyon okos nőtársadról, cseszd el az egészet, csald meg, bánj vele lábtörlőként aztán legyen ő a hibás az egészért, később pedig gyere vissza sirni h megbántad, de akk is az ő hibája meg nem tud kezelni téged és ne maradjon ki h hol vannak a normális pasik.
2022. jan. 18. 15:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Bemutat másoknak....és akkor mi van? Azt hittem ez egy alap dolog kapcsolatban. Úgy veszem észre neked egy a pasi csak teher. Jobban jár nélküled.
2022. jan. 18. 16:13
 16/22 A kérdező kommentje:

Ha ő nekem a teher, nem én járnék nélkule jobban?

Nem ertem miert ívelek mellette lefelé. Ő meg mellettem felfelé. Fura

2022. jan. 18. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
jajj te vagy az a csaj, aki itt nyíg már ezer éve? meg hogy mellette a ffiak kivirulnak? :D tuti te vagy, mert az a csaj használja mindig ezt az ,,extrovert" kifejezést
2022. jan. 18. 17:03
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk együtt ezer éve.
2022. jan. 18. 17:20
 19/22 anonim ***** válasza:
nem is emiatt az egy miatt gondoltam, hanem hogy megállás nélkül nyöszög valami miatt
2022. jan. 18. 17:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem ez eddig eszembe sem jutott még, pedig az én párom ugyanez. 3 éve vagyunk együtt, kisbabát várunk jelenleg. Talán az elején volt bennem az, hogy nem egy szinten vagyunk és mellé egy bombázó illik. Én pedig csak egy kis ápolónő vagyok kevés fizetéssel egy albérletben. Sportos, extrovertált, mosolygós, jó egzisztenciával és borzasztóan nyitott az egész világ felé. Olyan kisugárzása van, ami megfogja a másikat, felkelti a figyelmet. Tudom, mert én is emiatt figyeltem fel rá, amikor megismerkedtünk. Azóta tudom magamról, hogy ugyanolyan harsány vagyok, mint ő. Ő is ugyanúgy meg tud pocakosodni, van rossz napja stb. Ez a te önbizalmad hiánya. Hidd el, hogy az a klassz pasi csak a tiéd, téged szeret és veled van. Tudom milyen érzés, de én úgy lendültem át rajta, hogy az én főztömet akarja enni, velem akar szexelni és mellettem akarja álomra hajtani a fejét, akkor szeret. Ha nem így lenne, akkor nem lenne velem. Erre próbálj koncentrálni!
2022. jan. 19. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!