Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szép lánynak kevés az önbizalma ak olyan pali fog tetszeni neki aki nem olyan helyes?
Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 12:29
1/12 anonim válasza:
Nem. Akinek nincs önbizalma az képtelen elhinni, hogy bárki is szeretheti őt, és hogy szépnek tartsa. Állandóan bizonygatni kell neki, hogy az adott személynek pont úgy jó, ahogy van. Viszont általában kevés ember vacakol az önbizalomhiányosokkal, mert senkinek sincs türelme a másiknak bizonygatni, hogy számára ő a tökéletes pár.
2/12 anonim válasza:
Olyan paliba fog tetszeni neki? 😟
3/12 A kérdező kommentje:
Azt akaram irni h bele szeretni
2021. jan. 23. 12:51
4/12 anonim válasza:
Egyes tökéletesen leírta a dolgot. Nekem van személyes tapasztalatom is, kb ugyanez volt. Nehéz volt, de szakítottunk. Az ilyen lánynak először magában kell rendet tennie véleményem szerint, mert soha nem lesz normális kapcsolata.
6/12 anonim válasza:
Nem biztos, lehet, hogy helyes pasiba lesz szerelmes, csak többet elnéz neki.
7/12 A kérdező kommentje:
Értem szoval ha en egy atlagos pasi vagyok ilyen lanyal nem tudnek osze jonni?
2021. jan. 23. 13:41
8/12 anonim válasza:
Nem. Nekem sincs sok önbizalmam, ennek ellenére, mindig olyan fiúk tetszenek meg, akikben megfog valami. Nem az vezérel, hogy direkt egy kevésbé helyes fiút találjak, hanem az, hogy olyat találjak, aki valamitől érdekesebb, mint a többi.
9/12 anonim válasza:
*A Nem-et nem az utolsó kommentedre értettem, hanem a kiírt kérdésedre, általánosságban.
10/12 A kérdező kommentje:
8as értem! Koszi
9es oksii rendben tudtam
Szóval ha tetszek egy ilyen lanynak ak helyes vagyok?
2021. jan. 23. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!