Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan növeljem az önbizalmam?

Hogyan növeljem az önbizalmam?

Figyelt kérdés
Lányok közül sokan mondták hogy helyes vagyok. Többségében ebből nyerem az önbizalmam minden nap. Viszont mivel kamaszkorban vagyok, picikét pattanásos a bőröm. Nem is annyira vészes de néha mégis szó szerint rondának érzem magam és valahogy mindig előjön ez az érzés, máskor meg kicsattanok. Hogy érezzem magam folyton szépnek?

2017. márc. 7. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:

kamaszkorban természetes, hogy pattanásos vagy, azonban jobban tennéd, ha mellőznéd a sok sz..r kaját (chips, édességek, gyorséttermi kaják) és a cukros üdítőket és áttérnél az egészséges életmódra napi min 2 liter vízzel fűszerezve.

önbizalmat azért nevezik önbizalomnak, mert saját magad éred el azzal, hogy céljaidat eléred.

ajánlom figyelmedbe a következő videót, ne a klippet nézd, hanem a szövegre figyelj, amit mondanak:

https://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58&t=1s

nagyon, de nagyon sok erőt merítettem belőle és a mai napig is erővel telítődöm fel, mikor ezt végig hallgatom. :)

2017. márc. 7. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Az mar regen rossz, ha ebbol merited az onbizalmadat. Lehet, hogy a piciket pattanasos borbol sokkal rosszabb lesz nehany evre. Az onbizalom nagyon fontos dolog, ne ettol tedd fuggove mert pokolla fogja tenni az eletedet.
2017. márc. 7. 21:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves kommenteket :)
2017. márc. 8. 07:27
 4/7 anonim válasza:
39%
ny*m*rék gyerek neked csajok mondják hogy helyes vagy nekem nem mondják+d4g4tt vagyok+tetszik egy lány de én neki nem szóval ne legyél ilyen ny*m*rult g3c1láda, kapodd össze magad és szerezz egy csajt!!!!!!!
2017. márc. 10. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Amugy igaza van az elozonek:D

Meg annyit hozzatennek, h ki nem sz@rja le azt a par pattanast? Emberbol vagyunk, mindenkinek volt/van neha.

2017. márc. 11. 00:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Oo ha nekem csak par pattanasom lenne...addig orulj amig nem mondja neked mindig mindenki h csunya az arcod.Nekem random odajonnek rokonok hogy menjenk orvoshoz, mert ez mar orvosi eset
2017. márc. 12. 20:52
 7/7 anonim válasza:
h6lye f4sz itt vered magad a földhöz "nekem így van 1-2 pattanásom nekem úgy van pattanásom..." ny0m0r3k nekem olyan f0s a szerelmi életem mint a k5rv4 élet neked mondják hogy jóképű vagy hát b4zdm3g ne legyél ilyen b6z1
2017. márc. 13. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!