Hogyan növeljem az önbizalmam?
Figyelt kérdés
Lányok közül sokan mondták hogy helyes vagyok. Többségében ebből nyerem az önbizalmam minden nap. Viszont mivel kamaszkorban vagyok, picikét pattanásos a bőröm. Nem is annyira vészes de néha mégis szó szerint rondának érzem magam és valahogy mindig előjön ez az érzés, máskor meg kicsattanok. Hogy érezzem magam folyton szépnek?2017. márc. 7. 19:19
1/7 anonim válasza:
kamaszkorban természetes, hogy pattanásos vagy, azonban jobban tennéd, ha mellőznéd a sok sz..r kaját (chips, édességek, gyorséttermi kaják) és a cukros üdítőket és áttérnél az egészséges életmódra napi min 2 liter vízzel fűszerezve.
önbizalmat azért nevezik önbizalomnak, mert saját magad éred el azzal, hogy céljaidat eléred.
ajánlom figyelmedbe a következő videót, ne a klippet nézd, hanem a szövegre figyelj, amit mondanak:
https://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58&t=1s
nagyon, de nagyon sok erőt merítettem belőle és a mai napig is erővel telítődöm fel, mikor ezt végig hallgatom. :)
2/7 anonim válasza:
Az mar regen rossz, ha ebbol merited az onbizalmadat. Lehet, hogy a piciket pattanasos borbol sokkal rosszabb lesz nehany evre. Az onbizalom nagyon fontos dolog, ne ettol tedd fuggove mert pokolla fogja tenni az eletedet.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves kommenteket :)
2017. márc. 8. 07:27
4/7 anonim válasza:
ny*m*rék gyerek neked csajok mondják hogy helyes vagy nekem nem mondják+d4g4tt vagyok+tetszik egy lány de én neki nem szóval ne legyél ilyen ny*m*rult g3c1láda, kapodd össze magad és szerezz egy csajt!!!!!!!
5/7 anonim válasza:
Amugy igaza van az elozonek:D
Meg annyit hozzatennek, h ki nem sz@rja le azt a par pattanast? Emberbol vagyunk, mindenkinek volt/van neha.
6/7 anonim válasza:
Oo ha nekem csak par pattanasom lenne...addig orulj amig nem mondja neked mindig mindenki h csunya az arcod.Nekem random odajonnek rokonok hogy menjenk orvoshoz, mert ez mar orvosi eset
7/7 anonim válasza:
h6lye f4sz itt vered magad a földhöz "nekem így van 1-2 pattanásom nekem úgy van pattanásom..." ny0m0r3k nekem olyan f0s a szerelmi életem mint a k5rv4 élet neked mondják hogy jóképű vagy hát b4zdm3g ne legyél ilyen b6z1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!