Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy olyan emberrel, aki mindent rád hárít, vagy terel? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Mondjuk adott egy bunkó beszólás, vagy kritizálás, undorító viselkedés. Te megmondod neki, hogy ez fájt, rosszul esett. Erre ő vagy hárít, vagy úgy kiforgatja a szavaidat, hogy még te érzed magad utána még sz.rabbul, vagy te vagy minden baj forrása. Pl a végén még te kérsz bocsánatot, hogy ő megcsal, és te kiakadtál, ilyesmik. Az ilyen emberek mit éreznek őszintén? Vagy van ennek valami pszichológiai háttere?

2022. jan. 17. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pszichopata.
2022. jan. 17. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet vele kezdeni, hogy hagyd ott. Semmi más nem segít.
2022. jan. 17. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kollégám pont ilyen. Ezek a tipikus mérgező emberek. Ha látja rajtad, hogy magadra veszed, akkor még inkább csinálja. Egyik füleden be, másikon ki, nem veszel róla tudomást. Azzal nem nagyon tud mit kezdeni. Ha jót akarsz magadnak, akkor ott kell hagyni.
2022. jan. 17. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:

"egy bunkó beszólás, vagy kritizálás, undorító viselkedés. Te megmondod neki, hogy...

kikéred magadnak ezt a viselkedést/stílust, ha mondani szeretne valamit, legyen szíves máshogy fogalmazni.

2022. jan. 17. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Az a háttere hogy képtelenek felfogni a te álláspontodat. Nem értik meg a reakciodat, semmit.

Csak a magukét hallják meg és fújják. Es még ők hordanak el téged értetlennek.

Az ilyenek menthetetlenek mert vitapartnerneknse jok. Süketek. Felfogó- és értőképesség zero.

Én szinte szerelmes tudok már lenni olyanba azonnal aki pl azonnal képes stílust váltani ugy hogy én épphogy csak éreztettem vele vmit. Megcsak ki sem kértem le sem b.sztam. teljesen nyugodt es targyilagos voltam es észérvekkel adatokkal vezettem rá hogy nem neki kéne engem lehülyéznie. Mégcsak ki sem mondtam. DE MAGÁTOL RÁJÖTT ARRA hogy jobban tette volna ha csendben marad.

És vált. A változás pedig maradando.

Nos ez a tipus aki rugalmas, meghallja a másikat, elfogadja a másik érvelését és le tud jonni a megszokott idiota stílusárol is, egyszeruen engem lenyűgöz!!!

Ilyenek pl melohelyen a felsőbb vezetőink. IQ EQ is magas szinten van

Az átlagos prolik java képtelen felfogni is a másik érvelését, pláne egy berögzult stílust is levetnie magárol.

2022. jan. 17. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Szembesíteni a h*eségével.
2022. jan. 17. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Hagyni kettesben maradni önmagával, de úgy kb. végleg. Ha önző p.. cs, akkor ez mindkettőtöknek megváltás.

Ha szeret, akkor hajlandó változni.

2022. jan. 17. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem lehet vele kezdeni. Az én férjem is ilyen, általában már rahagyom, vitázni se vitázok vele, mert felesleges. Úgyis csak neki lehet igaza, ha megbánt és szóvá teszem azt is úgy kifordítja, hogy, a végén még én érzem rosszul magam.
2022. jan. 17. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!