Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak egy ilyen makacs emberrel?

Figyelt kérdés

Életem legszebb idejét töltöttem el együtt ezzel a sráccal. Tényleg mindenben tökéletes. Egyikünk sem akarja abbahagyni. Viszont nagy közöttünk a távolság, de nem áthidalhatatlan. Elértem azt, hogy egy hónapban egyszer (kezdetben úgy volt, hogy kétszer is) ki tudnék hozzá menni külföldre. Persze csak pár napra (2). De az is jobb, mint a semmi! Január végén találkoztunk utoljára (akkor ment külföldre). Ki tudnék menni az országába - bár nem egy városban lennénk -, de hetente tudnánk találkozni. De nem akarja. Áprilisban, ha minden jól megy, akkor jön Magyarországra meg júniusra meghívott hozzájuk - hosszabb időre. Mindennap beszélünk, olyanokat megtesz értem! És tényleg nagyon nincs ideje (suli, gyakornok, edző, versenyekre jár, heti egy szabadnapja van). Viszont így, kéthavonta találkozni... Eléggé megvisel. És érzem, hogy nem lesz jó vége. Hiába mondom neki, hogy csak két napra mennék ki (egy éj) és kimennék hozzá, de hajthatatlan. Közben pedig tényleg úgy viselkedik, mint akinek fontos vagyok és nem akarja abbahagyni.

Én sem akarom hagyni a srácot, mert tényleg úgy bánik velem, de ezzel a makacsságával nem tudok mit kezdeni. Hogy vészeljem át, amíg nem találkozunk? Hogy tartsak ki mellette? Vagy hogy győzzem meg?

2015. márc. 8. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:
lesz ott más is neki szerintem. mi másért ne akarná?
2015. márc. 8. 17:49
 2/2 A kérdező kommentje:
De a barátai előtt is kihangosítva beszélgetünk, nem titkol. Tényleg egyébként nagyon körülményes oda eljutni (két repülő vagy egy repülő és egy 8 órás buszút). Mellette versenyre jár, gyakornok, sulizik, edző.
2015. márc. 8. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!