Nagyon makacs emberrel mit lehetne tenni, illetve mivel lehet a szívére hatni?
2 éve vagyunk együtt ,de soha semmibe nm ért Velem egyet! Mindig csak a sajàt véleményét részesìti elõnybe!Ha Nekem van igazam,képes õ megsértõdni és hetekig haragudni ràm!Mikor nagyon megbànt..bocsànatot sem kér..és még ezek melett büszke is nagyon! Valaki??? volt ilyen szituba?
26/L
Legalább házastárs? Vagy barát?
Engem ez izgatna.
DE szerintem egy kis családos beszélgetés (szüleid, szülei)
jót tenne (szerintem, de nem muszály, csak sokakon segített ez) :)
És próbáljatok egy kicsit ,,távolodni" pár napra, hogy észrevegyétek, hogy szükségetek van egymásra, és kelletek egymásnak! :D
Igen és az irásodból véve, tényleg borzalmasan makacs :(
Oszttársammal volt ilyen , amikor itt volt 1,5 hétig több se kellett , és megoldottuk (egykori barátnőm úgyhogy :D)
És ha nem is ,,távolodtok" akkor ne szóljatok pár óráig egymáshoz. Ez is segíthet (bocsi ha nem tudtam segíteni, de szerintem meg lehet próbálni: próba, szerencse)
Még csak baràt!
Próbàltam kicsit tàvolodni,nm kerestem 2 napota!Hátha ràjön dolgokra... erre õ sem keresett engem ...joo akkor kerestem én..kérdeztem,hogy mivolt ez a szünet??? úgy tett,hogy én nm kerestem akkor õ engem miért?!Kérdeztem,hogy hiànyoztam vagy valami? vàlasz rà: én nem mondtam,hogy ne keress!!
Nalátod, ez jó kérdés…
Énis nagyon makacs vagyok, de rám konkrétan sehogy nemlehet hatni :/
Ez így nem igaz! Mert a csalàdjàval,baràtaival szembe még" mocskosabbul" viselkedik!
Tehàt velem még lightos is...
"Ez így nem igaz! Mert a csalàdjàval,baràtaival szembe még" mocskosabbul" viselkedik!"
Akkor meg? Vagy fogadd el ilyennek, vagy ne érintkezz vele, de megváltozni sosem fog, ő ilyen.
Köszönöm a vàlaszokat!
De még mindig arra lennék kìvàncsi,hogy megoldàs nincs?? Mert akkor a makacs embereknek sose lesz senkije ...Most olvastam itt 1 hasonlót,hogy 3 év hàzassàg után a nõ,kézzel làbbal menekült a férje közeléböl.Mert a hàzassàg utàn még drasztikusabban makacs lett a férj....nem semmi:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!