Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon makacs emberrel mit...

Nagyon makacs emberrel mit lehetne tenni, illetve mivel lehet a szívére hatni?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt ,de soha semmibe nm ért Velem egyet! Mindig csak a sajàt véleményét részesìti elõnybe!Ha Nekem van igazam,képes õ megsértõdni és hetekig haragudni ràm!Mikor nagyon megbànt..bocsànatot sem kér..és még ezek melett büszke is nagyon! Valaki??? volt ilyen szituba?

26/L

2014. jún. 10. 19:45
1 2
 1/11 anonim válasza:

Legalább házastárs? Vagy barát?

Engem ez izgatna.

DE szerintem egy kis családos beszélgetés (szüleid, szülei)

jót tenne (szerintem, de nem muszály, csak sokakon segített ez) :)

És próbáljatok egy kicsit ,,távolodni" pár napra, hogy észrevegyétek, hogy szükségetek van egymásra, és kelletek egymásnak! :D

Igen és az irásodból véve, tényleg borzalmasan makacs :(

Oszttársammal volt ilyen , amikor itt volt 1,5 hétig több se kellett , és megoldottuk (egykori barátnőm úgyhogy :D)

És ha nem is ,,távolodtok" akkor ne szóljatok pár óráig egymáshoz. Ez is segíthet (bocsi ha nem tudtam segíteni, de szerintem meg lehet próbálni: próba, szerencse)

2014. jún. 10. 20:15
 2/11 A kérdező kommentje:

Még csak baràt!

Próbàltam kicsit tàvolodni,nm kerestem 2 napota!Hátha ràjön dolgokra... erre õ sem keresett engem ...joo akkor kerestem én..kérdeztem,hogy mivolt ez a szünet??? úgy tett,hogy én nm kerestem akkor õ engem miért?!Kérdeztem,hogy hiànyoztam vagy valami? vàlasz rà: én nem mondtam,hogy ne keress!!

2014. jún. 10. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Nalátod, ez jó kérdés…

Énis nagyon makacs vagyok, de rám konkrétan sehogy nemlehet hatni :/

2014. jún. 11. 01:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Azért...pàr tanàcsot adhatnàl, ha màr teis makacsvagy ! Mit,hogy kezeljek stb..
2014. jún. 11. 07:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki, nem látod? Nem a srác makacs, csak te nem érdekled, csak rád nincs tekintettel.
2014. jún. 11. 13:48
 6/11 A kérdező kommentje:

Ez így nem igaz! Mert a csalàdjàval,baràtaival szembe még" mocskosabbul" viselkedik!

Tehàt velem még lightos is...

2014. jún. 11. 17:10
 7/11 anonim ***** válasza:

"Ez így nem igaz! Mert a csalàdjàval,baràtaival szembe még" mocskosabbul" viselkedik!"

Akkor meg? Vagy fogadd el ilyennek, vagy ne érintkezz vele, de megváltozni sosem fog, ő ilyen.

2014. jún. 11. 18:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Hülyeség amit #5 mond :)
2014. jún. 11. 18:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez igaz :/

2014. jún. 11. 18:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszokat!

De még mindig arra lennék kìvàncsi,hogy megoldàs nincs?? Mert akkor a makacs embereknek sose lesz senkije ...Most olvastam itt 1 hasonlót,hogy 3 év hàzassàg után a nõ,kézzel làbbal menekült a férje közeléböl.Mert a hàzassàg utàn még drasztikusabban makacs lett a férj....nem semmi:(

2014. jún. 11. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!