Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek olyan sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan sráccal, aki azt a feltételt szabja meg, hogy a kapcsolat kezdete után fél évvel le kell szoknotok a dohányzásról?

Figyelt kérdés

Tehát a helyzet adott, a pasi nagyon utálja a cigit, amit korrekten a kapcsolat előtt meg is mond. Figyelembe veszi az egészségügyi problémákat, az ezzel járó költségeket, illetve azt, hogy nem szeretné, ha valaha gyerek lesz, akkor a gyerek ezt lássa és ezt vegye természetesnek.

Elmondása szerint nem zavarja a dohányzás idegeneknél, de a párkapcsolaton belül nem tűri el.

Egyrészt korrektnek tartom, hogy ezt elmondta, illetve előrelátónak is, hogy ezzel foglalkozik. Másrészt viszont úgy érzem, hogy rám kényszerít ezzel bizonyos dolgokat, nem fogad el úgy, ahogy vagyok.

Mi a jó megoldás?

2022. jan. 17. 09:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
Kedves Kérdező, te tipikusan olyan nő vagy, akinek semmi nem elég jó. Tulajdonképpen mit vársz tőle? És tőlünk? Többen írták, hogy a srác korrekt volt. Ez neked nem jó. Aztán azt is írták, hogy telibe meg kellett volna modnania hogy dohányzó kizárva. De neked ez sem jó. Persze, fogadjon el úgy ahogy vagy, de ez nem fog menni, és ezt tökéletesen átérzem, mert nekem sem kellene dohányos nő. Akkor mit akarsz? Úgy látom akarni akarsz :)
2022. jan. 17. 11:30
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akkor passz. Sokan írtak, van aki szerint korrekt, van aki szerint rossz előjel. Neked kell döntened.

A gyerek témához csak annyit, hogy te fogod kihordani és szoptatni azt a gyereket, szóval előtte mindenképpen muszáj lenne leszoknod. Tehát ez egy elég felesleges érv, mert mire oda juttok, már úgysem fogsz dohányozni.

2022. jan. 17. 11:40
 23/35 A kérdező kommentje:

21 - Pont ez a baj, hogy magam sem tudom, ezért is írtam ki kérdést. Ha elolvastad a hozzászólásokat, te magad is láthatod, hogy a válaszok eléggé megoszlanak. Ha a többség azt írta volna, hogy ez egy tipikus hierarchikus kapcsolat, ahol a férfi mindig rám fogja kényszeríteni az akaratát, és ehhez írnak páran tapasztalatot is, akkor elfogadom, hogy én voltam naiv.

Ha a nagy többség azt írta volna, hogy ez teljesen korrekt és természetes, akkor tudomásul veszem, hogy én aggódtam túl a helyzetet.

Viszont a válaszolók is nagyon megosztottan foglalnak álláspontot, tehát ez nem egy olyan kérdés, amiben teljesen egyértelműen állást lehetne foglalni.

Egyébként hálás vagyok minden hozzászólónak, köszönöm!

2022. jan. 17. 11:43
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, csak egy tipp, de lehet, hogy inkább a nők írták, hogy ez red flag (pl én, és nő vagyok), férfiak meg hogy oké. Mivel a társadalom a férfiakba sokkal inkább beleneveli az önérvényesítést, mint értéket, ezért általában ebből a szempontból határozottabbak is.
2022. jan. 17. 11:48
 25/35 anonim ***** válasza:
26%

#24 Mi van akkor, ha a férfi dohányzik és a nő hajlandó csak akkor kapcsolatra, ha a másik fél leszokik? :D

Ne csináljunk ebből nemi kérdést. Mindkét nemben vannak dohányosok és anti dohányosok. Mindkét nemben vannak határozottabb és határozatlanabb emberek.

2022. jan. 17. 11:54
 26/35 anonim ***** válasza:
79%

Megmondanám hogy oké, további sok sikert a társkereséshez.

Nem lennék olyannal aki miatt meg kellene változnom. Nem cigizek, de ha cigiznék nem tenném le egy másik fél miatt.

2022. jan. 17. 12:15
 27/35 anonim ***** válasza:
25%

Nekem nem tűnik, hogy nagyon érett gondolkodása lenne, mert ezt írod "ha a gyermekének tartana előadást a dohányzás következményeiről és káros hatásairól, vizet prédikálva, miközben bort iszik."

Egy valóban érett gondolkodású embert tudja, hogy a dohányzás egészségkárosító tevékenység és a veszélyeinek vállalásával dönti el, hogy kiteszi-e magát a kockázatnak vagy sem. Ezért nem képmutatás ezt elmondani a gyereknek és bíztatni arra, hogy kerülje el, még dohányosként sem, mert a lényeg az önálló felelős döntés. Hogy tudomásul veszem, hogy 10 évvel rövidebb ideig élek, ha szívom a cigit.

2022. jan. 17. 12:23
 28/35 anonim ***** válasza:
67%
#27 Nem a kérdéshez tartozik, de a srácnak igaza van ebben. Nem igazán hatott meg, amikor a szüleim megpróbáltak lebeszélni a cigiről, mert tudtam, hogy ők is ugyanúgy szívták fiatalon. Fiatalság és lázadó kor. Ilyenkor a gyerek nem logikusan dönt, hanem az érzelmekre hallgat. Ha nekik lehetett huszonévesen, én miért ne csinálhatnám? Majd gyerekvállalás előtt leszokok 1 évvel én is.
2022. jan. 17. 12:39
 29/35 anonim ***** válasza:
63%
Ha az embereknek ez korrekt, akkor nem csodálom, hogy a kapcsolatok többsége szar.
2022. jan. 17. 12:50
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

Fél év???

Úr isten, miért nem 50 ennyi erővel?

Hát inkább egy hét. Ha többet mond, akkor nem érdekli az egészségem igazán.

2022. jan. 17. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!