Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan sráccal, aki azt a feltételt szabja meg, hogy a kapcsolat kezdete után fél évvel le kell szoknotok a dohányzásról?
Tehát a helyzet adott, a pasi nagyon utálja a cigit, amit korrekten a kapcsolat előtt meg is mond. Figyelembe veszi az egészségügyi problémákat, az ezzel járó költségeket, illetve azt, hogy nem szeretné, ha valaha gyerek lesz, akkor a gyerek ezt lássa és ezt vegye természetesnek.
Elmondása szerint nem zavarja a dohányzás idegeneknél, de a párkapcsolaton belül nem tűri el.
Egyrészt korrektnek tartom, hogy ezt elmondta, illetve előrelátónak is, hogy ezzel foglalkozik. Másrészt viszont úgy érzem, hogy rám kényszerít ezzel bizonyos dolgokat, nem fogad el úgy, ahogy vagyok.
Mi a jó megoldás?
1 - Igen, én is nagyjából így érzem. Az azért korrekt, hogy előre megmondta, hogy ezt nem tolerálja.
Egyébként nem vagyok erős dohányos, az első randikon nem is látott dohányozni, azért csak most merült fel ez a téma.
Mindenkinek megvannak a maga igényei, feltételei: legyen a másik fél 180 cm+, diplomás, ne éljen a szüleivel, de azért tisztelje és szeresse őket, legyen sportos, de a sport ne menjen a közös idő rovására stb.
Ha nem feleltek meg egymás igényeinek, talán jobb el sem kezdeni.
Nincs ebben semmi probléma. Szimpatikus vagy a srácnak és korrekten elmondta, hogy akkor szeretne csak kapcsolatot, ha fél év alatt leszoknál. Még csak nem is azt mondta, hogy rögtön.
Nálunk ugyanez volt a feleségemmel, csak én cigiztem. Megmondta teljesen korrekten, hogy szimpatikus vagyok, barátok lehetünk, de ha cigizni akarok többet nem vállal. Én csak annyit kértem tőle, hogy adjon időt a leszokásra. Megegyeztünk, hogy fél év alatt leszokok és nem gyújtok rá, amikor együtt vagyunk.
Nem vagytok kapcsolatban. Felnőtt ember vagy, el tudod dönteni, hogy neked belefér-e a leszokás, vagy inkább cigizel és keresel mást.
Szerintem a srác több mint korrekt. Én abban a pillanatban köszöntem volna el és kívántam volna sok szerencsét, amikor kiderül hogy dohányzol.
"Mi a jó megoldás?"
Küldd el a fenébe, mit képzel ez magáról, hogy meg akarja mondani, hogy dohányozhatsz-e. Férfisoviniszta állat. Te meg keress valakit aki szintén füstöl, jó vagy neki büdösen is, és érezzétek jól egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!