Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek olyan sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan sráccal, aki azt a feltételt szabja meg, hogy a kapcsolat kezdete után fél évvel le kell szoknotok a dohányzásról?

Figyelt kérdés

Tehát a helyzet adott, a pasi nagyon utálja a cigit, amit korrekten a kapcsolat előtt meg is mond. Figyelembe veszi az egészségügyi problémákat, az ezzel járó költségeket, illetve azt, hogy nem szeretné, ha valaha gyerek lesz, akkor a gyerek ezt lássa és ezt vegye természetesnek.

Elmondása szerint nem zavarja a dohányzás idegeneknél, de a párkapcsolaton belül nem tűri el.

Egyrészt korrektnek tartom, hogy ezt elmondta, illetve előrelátónak is, hogy ezzel foglalkozik. Másrészt viszont úgy érzem, hogy rám kényszerít ezzel bizonyos dolgokat, nem fogad el úgy, ahogy vagyok.

Mi a jó megoldás?

2022. jan. 17. 09:27
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szabja meg eleve, hogy ne dohányozzon az, akivel ismerkedik, miért megváltoztatni akarja? Én soha életemben nem dohányoztam, így nem érint a probléma, de ez így minden, csak nem logikus. Keressen magához illő, eleve nem dohányzó párt, ne kisfőnökként utasítsa rendre azt, aki nem felel meg elsőre az elvárásainak.
2022. jan. 17. 09:31
 2/35 A kérdező kommentje:

1 - Igen, én is nagyjából így érzem. Az azért korrekt, hogy előre megmondta, hogy ezt nem tolerálja.

Egyébként nem vagyok erős dohányos, az első randikon nem is látott dohányozni, azért csak most merült fel ez a téma.

2022. jan. 17. 09:35
 3/35 anonim ***** válasza:
94%
Hat ooo. Ha engem zavar, hogy valaki mondjuk fuvezik, nem jovok ossze vele. Nem dohanyzom, baratom iqost sziv, aminek semmi szaga sincs. Ez nem zavar. Ha sima cigit szivna, az mar lehet hogy zavarna a szaga miatt, de akkor sem ultimatummal intezem el, hogy figyi, ha velem akarsz jarni akkor szokjal le. Ez nem is tudom, eleg paraszt viselkedes. Az iqos vagy hasonlo szoba sem johet?
2022. jan. 17. 09:36
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek megvannak a maga igényei, feltételei: legyen a másik fél 180 cm+, diplomás, ne éljen a szüleivel, de azért tisztelje és szeresse őket, legyen sportos, de a sport ne menjen a közös idő rovására stb.

Ha nem feleltek meg egymás igényeinek, talán jobb el sem kezdeni.

2022. jan. 17. 09:43
 5/35 anonim ***** válasza:
77%

Nincs ebben semmi probléma. Szimpatikus vagy a srácnak és korrekten elmondta, hogy akkor szeretne csak kapcsolatot, ha fél év alatt leszoknál. Még csak nem is azt mondta, hogy rögtön.

Nálunk ugyanez volt a feleségemmel, csak én cigiztem. Megmondta teljesen korrekten, hogy szimpatikus vagyok, barátok lehetünk, de ha cigizni akarok többet nem vállal. Én csak annyit kértem tőle, hogy adjon időt a leszokásra. Megegyeztünk, hogy fél év alatt leszokok és nem gyújtok rá, amikor együtt vagyunk.

Nem vagytok kapcsolatban. Felnőtt ember vagy, el tudod dönteni, hogy neked belefér-e a leszokás, vagy inkább cigizel és keresel mást.

2022. jan. 17. 09:43
 6/35 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem a srác több mint korrekt. Én abban a pillanatban köszöntem volna el és kívántam volna sok szerencsét, amikor kiderül hogy dohányzol.

"Mi a jó megoldás?"

Küldd el a fenébe, mit képzel ez magáról, hogy meg akarja mondani, hogy dohányozhatsz-e. Férfisoviniszta állat. Te meg keress valakit aki szintén füstöl, jó vagy neki büdösen is, és érezzétek jól egymást.

2022. jan. 17. 09:53
 7/35 anonim ***** válasza:
23%
szerintem ez korrekt. elég erős motíváció, ha szereted őt. én is leszoknék, ha ilyen pasim lenne.
2022. jan. 17. 10:02
 8/35 anonim ***** válasza:
66%
"Te meg keress valakit aki szintén füstöl, jó vagy neki büdösen is, és érezzétek jól egymást." - ja, olyan 10 evvel ezelottig allt volna ez a mondat, de ma mar az e-cigiknek semmi szaguk. Nem lesz budos tole senki. A lakasban sincs szaga, amit kifuj olyan mint a pára.
2022. jan. 17. 10:02
 9/35 anonim ***** válasza:
75%
#8 Ezt tudom, de azért a nagy többség még mindig a hagyományosat szívja. E-cigivel nincs semmi bajom. Ismerek pár embert aki e-cigire váltott, majd a nikotin adag folyamatos csökkentésével teljesen leszokott, aztán csak hobbiból pöfékelt valami gyümölcsös ízesítésű folyadékkal, aminek még jó illata is van.
2022. jan. 17. 10:13
 10/35 anonim ***** válasza:
22%
Rendben, de ekkor én is kikötöm neki, hogy havonta 1 hónapot Hawaii luxusszállodájában akarok tölteni és ő fizeti.
2022. jan. 17. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!