Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérdésem azokhoz szól akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdésem azokhoz szól akik jártasak a problémában. A probléma az, hogy olyan szinten horkolok, hogy a párom nem tud mellettem aludni, pedig párkapcsolatilag minden rendben lenne. Milyen orvoshoz lehetne fordulni ilyenkor?

Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Alvásterapeuta! Valamint, létezik horkolás elleni tapasz.

Egyébiránt, ha minden más klappol, különalvás! Ha tényleg minden mas rendben, én ezt simán benyelném...noha szeretek osszebukva aludni

2022. jan. 15. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet alvási apnoe
2022. jan. 15. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyébként vannak gyakorlatok torok és rágóizmok erősítésére amivel szintén lehet valamennyi javítani a horkoláson
2022. jan. 15. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Van lézeres kezelés erre.
2022. jan. 15. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

165 ezer ft

2022. jan. 15. 14:07
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 huh akkor ebből lehet marad a vendégszoba…
2022. jan. 15. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Alváscentrumokban kivizsgálás ingyenes. Érdemes lenne, mert ez hosszú távon sokféle betegséget okozhat. A hanghatás a kisebbik baj.
2022. jan. 15. 17:56
 8/8 pckokoka ***** válasza:
Egy előző kapcsolatomban ugyan ez volt. Én elmentem klinikára 50e kivizsgáltak (4 éve). Majd ajánlottak egy több százezres műtétet amire nem volt garancia. Én próbáltam, sprét, arc rögzítőt minden szart.. Maradt a másik szoba. Azóta 2 barátnőm volt egyiket sem zavarta. Amúgy tudom parasztul hangzik, de mond neki a füldugót estére. Az akkori barátnőm teljesen kivolt akadva rám, mintha én tehetnék róla.. És lám más nők lazán aludtak mellettem. Szóval elhiszem hogy zavarja és jogos is talán, de ő is próbálhat tenni ellene (füldugó, vannak egész korrektek, semmi fájdalom szoritas)
2022. jan. 24. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!