Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az lenne a kerdesem a csajokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lenne a kerdesem a csajokat kerdeznem hogy a ti parotoknaknak milyen a viszonya az exbaratnojevel es szerintetek mi a normalis?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 17:37
 1/9 Timi: ) ***** válasza:

Az én barátom nem tartja vele/velük a kapcsolatot és szerintem jobb is ez így,néha összefutnak köszönnek egymásnak,de semmi több.

Nekem az is normális,ha beszélnek,csak a tudtom nélkül ne találkozgassanak,tartsák telefonon a kapcsolatot,vagy neten keresztül,de annak pl.nem nagyon örülnék,ha személyesen és elég gyakran találkoznának.

2010. szept. 8. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Az én párom egyik exbarátnőjével sem tartja a kapcsolatot, semmilyen módon. Mert szerinte úgy normális, ha már szétmentek valamiért nem kell utána tartani a kapcsolatot. Szerencsés helyzetben vagyok, mert az excsajai egy marhák voltak, és nagyon nem voltak "kedvesek" az én egyetlenemhez, mondhatni, hogy szemét dögök voltak, és így asszem nem is vágyik rájuk, aminek én örülök :)
2010. szept. 8. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem beszél már (2 volt neki), és bevallom őszintén nem esne jól, ha jóban lennének.. Bár a lány még most sem vette le a közös képüket egyes ismerőskeresős oldalakról, de inkább nem hánytorgatom fel a páromnak, hiszen már VELEM van és ENGEM szeret. A csaj meg.. azt csinál amit akar, amíg nem veszi fel újra a kapcsolatot a barátommal..
2010. szept. 8. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

ma 17:42

Az én párom exbarátnői meg rém hisztérikásak voltak :D

2010. szept. 8. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
hát jelenleg nincs párom, de volt olyan aki tartotta exével a kapcsolatot. Én ebben semmi kifogásolnivalót nem találok. Én is tartom a kapcsolatot két exemmel, barátok vagyunk, miért ne? A normális az ha baráti a viszony és semmi egyéb.
2010. szept. 8. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én expaismnak most van barátnője:Sde h elvileg bonyolult dolog. jó mondjuk 2 hetet jártunk,de nagyon jóba vagyunk általába többet vagyunk egyűtt mint ő a barátnőjével..Mondjuk a csaj elég beszari hát nem tudom.Viszont az expasim azt mondta szeret és megint velem akar lenni:D dehát nem tudom:d

14/l

2010. szept. 8. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem barátom gyűlöli a az exét.. megcsalta és ezért lett vége, ráadásul barátom akkori legjobb haverjával =/
2010. szept. 8. 17:52
 8/9 anonim válasza:
Zavarna,bár a helyzet uanaz mint a 2.válaszolónál..ugyh.örülök neki:)
2010. szept. 8. 18:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én páromnak nincs exbarátnője :)

Ő ismeri az én exbarátomat, de nincs mitől tartania. Sosem mászna rám újra a csávó, ha mégis bepróbálkozna, én küldeném el a következő univerzumba.

2010. szept. 8. 23:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!