Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne a kerdesem a csajokat kerdeznem hogy a ti parotoknaknak milyen a viszonya az exbaratnojevel es szerintetek mi a normalis?
Az én barátom nem tartja vele/velük a kapcsolatot és szerintem jobb is ez így,néha összefutnak köszönnek egymásnak,de semmi több.
Nekem az is normális,ha beszélnek,csak a tudtom nélkül ne találkozgassanak,tartsák telefonon a kapcsolatot,vagy neten keresztül,de annak pl.nem nagyon örülnék,ha személyesen és elég gyakran találkoznának.
utolsó vagyok
ma 17:42
Az én párom exbarátnői meg rém hisztérikásak voltak :D
Az én expaismnak most van barátnője:Sde h elvileg bonyolult dolog. jó mondjuk 2 hetet jártunk,de nagyon jóba vagyunk általába többet vagyunk egyűtt mint ő a barátnőjével..Mondjuk a csaj elég beszari hát nem tudom.Viszont az expasim azt mondta szeret és megint velem akar lenni:D dehát nem tudom:d
14/l
Az én páromnak nincs exbarátnője :)
Ő ismeri az én exbarátomat, de nincs mitől tartania. Sosem mászna rám újra a csávó, ha mégis bepróbálkozna, én küldeném el a következő univerzumba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!