Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme belekezdeni ebbe a kapcsolatba és remélni, hogy idővel összecsiszolódunk?
Van egy lány akivel két hónapja ismerkedünk és itt lenne az ideje, hogy komolyabbra fordítsuk a kapcsolatot. A lány tetszik nekem de valamiért úgy érzem, hogy nem működne az alábbi okok miatt:
- ha valami nem tetszik neki akkor az aranyos lányból előjön a sárkány
- nem tudunk nyíltan beszélgetni ha valamiben eltér a véleményünk (az első ok miatt)
- erős, határozott karaktere van, ellentétben velem...talán túl együttérző vagyok mindenkivel
- az előbbi három ok miatt nem tudok teljesen megnyílni előtte
- más férfiakról áradozik akik valamiben jobbak mint én (gondolom szeretné ha én is olyan lennék)
- szinte semmi közös témánk nincs. Én szeretek mozogni/spórtolni míg ő olvasni vagy színházba járni. Itt szerintem mindketten hajlandóak lennénk a másik hobbiait is kipróbálni
- néha úgy érzem, hogy ő a második anyám
Természetesen én sem vagyok tökéletes. Vannak hibáim de az ismerkedésünk alatt állandóan a kedvében jártam. Hajlandó vagyok kompromisszumokat is kötni de semmiképp nem akarok papucs lenni.
A sárkányságnál nem az a lényeg, hogy eltér a véleményetek valamiben, ezért rosszak vagytok együtt. Más sem gondolná ugyan azt mindenben. Sárkányságnál az a probléma, hogy hogyan viszonyul az eltérő véleményhez. A te elmondásod alapján nem egészségesen/normálisan. Ez nem összeillés kérdése, mert mindenki mással ugyan így viselkedne. A kérdés az, hogy miért ilyen, és hogy maradandó-e.
Más férfiakról áradozás ugyan ez. Szerinted te vagy az egyetlen akivel ezt csinálná? Bárkivel is ismerkedne, találna benne hibákat, és hasonlítgatná.
Nem mersz megnyílni... Ezért persze, hogy nincs közös témátok. Csináld azt, hogy megnyílsz, és majd kiderül hogyan reagál. Te arra számítasz, hogy mindenbe bele fog kötni. Ha ezt teszi, akkor legalább képben lesztek mindketten.
Tehát itt nem össze nem illésről van szó, hanem arról, hogy az a nő bolond-e, vagy csak ideiglenesen ilyen lüke.
Lehet 0-ra pontozni
Már értem, hogy kezdték azok a pasik, akik itt picsognak, hogy nem bírom elviselni a feleségem, mindig is egy sárkány volt, el akarok válni, de ott a két gyerek, lakáshitel.../Beleszerettem a szeretőmbe/kolleganőmbe. Teljesen más, mint az asszony, ő kedves, szép, megértő...Mit tegyek? Váljak el?
F.szért kell unalomból összeállni az első szembejövővel! Ordít, hogy ebből a kapcsolatból soha semmi jó nem sülne ki, csak f.sol, hogy nem lesz senkid, ha ő nem. Nos, ha tényleg nem lesz, akkor a hiba nem a hölgy készülékben van. Ha nem vagy teljesen gáz pasi, akkor a türelmetlenségeddel csak elcseszel mindent, miközben később lehet e normális kapcsolatod is. Én szóltam 🤷🏼♀️
Azért arra kíváncsi lennék, hogy az itt leírt válaszok alapján mit fog tenni a kérdező?
A férfiak nagy többsége (nem mindenki) feltesz magának hasonló kérdéseket, önmagától látja is, hogy hol a probléma, de aztán minden marad a régiben.
Bármilyen "sárkány" is a nő, bármennyire egyértelmű hogy nem illenek össze, a nagy többség akkor sem változtat, nem szakít, mert a p*na az nagy úr. Totális függésben vannak tőle! Félnek egyedül maradni, inkább elviselnek mindenféle sz*rt, csak legyen egy fix p*nci mellettük.
Van aki abba a tudatba "szerelmesedik bele" hogy ő elmondhatja magáról, hogy jár valakivel, párkapcsolatban van, de az egész csak egy illúzió, mert a szíve mélyén meg érzi, hogy valami nagyon nincs rendben.
Ezek után kérdezem én, lesz változás?
Egy döntés előtt álltam, amit ha nem fontolok meg rendesen könnyen megbánhatom később. Egy ilyen szituációban nehéz objektíven szemlélni a dolgokat...ezért is tettem fel ezt a kérdést. Nem szeretek hírtelen döntéseket hozni és utána meg csak a "mi lett volna ha?" kérdéseken kattogni. Én nem várom el senkitől (főleg ismeretlenektől), hogy helyettem hozzák meg a döntést. Figyelembe veszek minden választ és természetesen azt is, hogy ha nem lennének kétségeim nem is lennék itt.
Az én tervem az volt, hogy megbeszélem vele is ezeket a dolgokat. Erre nem került sor mert ma rákérdezett, hogy akkor szeretnék-e kapcsolatot vagy sem. Én természetesen hezitáltam és mondtam, hogy csodálatos lány de talán nem érzem, hogy eléggé közel kerültünk egymáshoz ami egy komoly kapcsolat minimumát jelentené. Ő kiakadt és azt mondta, hogy gyerekes vagyok és csak pocsékolja az idejét velem...na és persze még néhány személyeskedés/inzultáció.
AZt írtam, hogy ismerkedünk. Valójában a kapcsolatot megelőző fázis, ami még nem egy komoly "hivatalos" kapcsolat de viszonylag sok időt töltünk együtt.
Egy közös ismerősünkön keresztül ismerkedtünk meg. Utána még tartottuk a kapcsolatot, randizgattunk. Volt, hogy ő aludt nálam, volt, hogy én nála. Valójában csak az hiányzott, hogy kimondjuk, hogy egy pár vagyunk...habát a közös barátaink tudtak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!