Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így a kapcsolatnak?
Barátommal teljesen máshogy látjuk a világot és ez engem egyre jobban zavar. A politikában is teljesen más vélenényen vagyunk, amire neki az a megoldása, hogy ne beszéljünk róla...
Nem tudom eldönteni, hogy megéri-e együtt maradni, vagy inkább kib...zam. Van valakinek ilyen helyzetben tapasztalata?
Sajnos a politika sokszor megöli az emberi kapcsolatokat :(
Viszont szerintem alapvető, hogy ha komolyan tervezel valakivel akkor a világnézet hasonló legyen.
Értelmes embereknél nem az számít, hogy kinek mi a politikai hovatartozása. A családomban MINDENFÉLE politikai nézetű ember előfordul - balról jobbra. :D SOSEM b*szt*tott senki sem senkit a politikai nézete miatt. Sőt! Sokszor érdekes, tartalmas beszélgetések születtek különböző politikai nézetű emberek között.
Kérdező. Te vagy benne ebben a kapcsolatban. Te látod, hogy mennyire tudtok, vagy nem tudtok együttműködni - ha most nem vesszük bele a politikát. Ennek fényében gondold át a dolgot. Én úgy gondolom: Nem szabad, hogy a politikai nézeteken múljon egy párkapcsolat.
"és ez engem egyre jobban zavar"
Ez a mondat számít egyedül. Nem az a lényeg, hogy egyeznek-e a nézeteitek, hanem az, hogy nektek ez mennyire fontos.
Ha én metált hallgatok, a partnerem technót, annak semmi jelentősége nincs, ameddig mondjuk valamelyikünknek ez nem elvi kérdés. Ha én olyan ember vagyok, aki gyűlöli a "diszkósokat" és dühös lesz, ha meghallja, hogy tuc-tuc, akkor nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!