Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak mi értelme hogy az egyik nem korrekt, ezert a lebukásaival elbizonytalanítja a párját, aztán az egész kapcsolat rossz?
Amikor vki háta mögött megy a társkeresőzés, neha felvillano random csajok üzenetei, ez az.
Letagadás hazugságok.
Igy ugye elbizonytalanodik a másik.
Viszont a párja semmi konkrétat nem tesz ahhoz, hogy a bizalom ne sérüljön.
Valoszinu az is, hogy tovább társkeresőzik stb.
De csak valoszinu:(
A lényeg, hogy ez miatt az egész kapcsolat el van cseszve úgy, ahogy van. Mire jo ez az egész? Minek tarskeresozik vki, aki szakitani nem akar? Aztan elkezd féltékenykedni, aztán a masikat vádolja, hogy az féltékeny(ami érthető is..)
Miert kell veszekedést belehozni az egészbe es elrontani az egészet, hogy egy rossz kapcsolat legyen?
Az is megoldás.
De nem lenne jobb neked ezt hagyni a francba, nem játszmázni, nem venni részt az ő játszmáiban és szakítani?
Majd ha ezt feldolgoztad, keresni új partnert egy őszinte kapcsolatra?
Csak mint lehetőség.
Minek hagyjam ott ha ő sem hagy ott.
Csinalom a kis éeltem a dolgaim akkor ahogy ő. En nyitott vagyok arra amit az élet hoz, akkor ahogy ő.
De nehogymá en bőgjek a szakitas miatt meg vergődjek azon, h nincs egy normalis pasi.
Mert ő normális pasi? Nem. Boldog vagy vele? Nem.
Drámák nélkül is lehet élni, csak nem vele, a jelek szerint.
Ő az szerintem.
Csak a hozzáállása a dolgokhoz a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!