Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nincsenek barátaim, a pasim meg állandóan az ő haverjaival van!?
Párom nagyon extrovertált, mindig is az volt, emiatt rengeteg haverja, barátja van és épp ezért nagyon sok időt is tölt ezekkel az emberekkel. Én nagyon introvertált vagyok, jelenleg a páromon (illetve a családomon) kívül nem beszélek mással, ergo nincs egy barátnőm se. Lányokkal sosem jöttem ki jól, mindig ellenségeskedtek velem, szabotálni akartak és csak egy nagy katyvasz lett a dolog vége. Megismerkedésünkkor volt 1-2 fiú haverom, de a pasim féltékenykedéde miatt meg kellett szakítnom velük a viszonyt. Csakhogy így nagyon szenvedek. Ő szinte minden hétvégén, pénteken bulizni van vagy a haverjaival esznek-isznak, én itthon ülök. Mondtam már neki, hogy ez engem nagyon rosszul érint, és erre mindig azt mondja, hogy ez nem az ő hibája, keressek magamnak én is barátokat, de persze csak lányokat. Egyre jobban gyötör ez az egész, mostanában rossz érzéseim is vannak a barátommal kapcsolatban, tehetetlennek érzem magam.
Mit tegyek?
#4 voltam köszi a pontokat
Ilyen körülmények között vàrhatod kb a csodàt, minden lehetőséget kilőttél, vagy csinálj valami pótcselekvèst , vagy vàlts hasonló kaliberű pàrra, aki nem korlàtoz.
Mebeszèlni úgy sem tudjàtok 🙄 - nem hiába lett gyks kérdés belőle
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!