Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ki a hibás?
Ma összevesztem a barátommal egy totális nagy hülyeségen, tegnap összevesztünk mert úgyvolt hogy eljön este mikor hazaérnek, de aztán azt mondta, hogy nincs kedve és ez rosszul esett és elkezdtem sírni, de ez aztán megoldódott. Másnap reggel, azaz ma, reggel fél 8-ra már itt volt, később délután felhívta az anyja, hogy milyen dolog ez, hogy egy szavára ugrasz, ez nem így működik! Kiderült, hogy reggel nem szólt a szüleinek, hogy eljön hozzám és ebből nagy galiba lett. Most beszélni akar velem erről az anyja, szóval csendben végig kell ülnöm és nyelnem amiket mond :)
Én is hibás vagyok, nem azt mondom hogy nem, nem kellett volna annyira kiakadnom akkor este hogy nem jön el. De szerintem ez rám és a páromra tartozik, és ebbe nem kéne beleszólnia az anyjának.A párom is már 19 éves, el tudja dönteni hogy mit akar. Plusz eltiltotta tőlem egész hétvégre xd. Merthogy túl sokat vagyunk együtt és szeretné ha a fia otthon lenne vele, de az a vicces hogy ha meg otthon van le se szarja a fejét, bent van a nappaliban, telefonozik és tévézik.
"Igen azt csinál amit akar!!! Eddig minden randinkat lemondtuk, mert segíteni kellett otthon, ezt meg is értem, persze, hogy kell a segítség otthon, de most az egyszer kértem hogy, mondjon nemet."
Egyik mondatoddal ütöd a másikat. Hogy csinál azt, amit akar, ha nem meri 19 évesen azt mondani az anyjának, hogy bocsi, a holnapi napot a párommal töltöm, már megbeszéltük?
Én megértem, hogy neked rosszul esett, hogy a párodnak "nem volt kedve" találkozni veled, amikor előre megbeszéltétek, de a párod a leírásból ítélve egy nyuszi, aki nem mer anyucival ellenszegülni, az anyja pedig egy kontrollmániás ember, aki úgy irányítja a kicsi fiát, ahogy kedve van. Eleve mi az, hogy a 19 éves fiát eltiltja hétvégére a párjától? Ez nonszensz.
Kérdező!
"tegnap összevesztünk mert úgyvolt hogy eljön este mikor hazaérnek, de aztán azt mondta, hogy nincs kedve."
Ne haragudj, de neked ebből hogy tudott az lejönni, hogy az anyja nem engedte?
A srác az elbeszélésed szerint tanul és az anyja nyilván azért mérges, mert valószínűleg romlott a tanulmányi eredménye, mióta te vagy neki.
Leülsz szépen és végighallgatod amit meg akar veled beszélni, nem vágsz a szavába, nem kiabálsz, nem fakadsz sírva és amikor befejezte, akkor megmondod, hogy jelöljön meg a héten 2 napot, amikor a "Pisti" kimenőt kap tőle és azt fogjátok együtt tölteni. Mondjuk a szerdát és a szombatot! (Ez csak példa volt)
Ne haragudj, de ha tanul a srác, akkor a szülei nyilván azt hitték, hogy suliban van. Csak késő délután esett le nekik, hogy nálad van és begurultak, mert ők tartják el a "gyereket", hogy tanuljon.
Neked meg felnőtt nőként és édesanyaként azt tanácsolnám, hogy vegyél vissza a hisztiből és a mindennapos cirkuszokból, mert ezt rohadtul rühellik a pasik és előbb-utóbb lelép. Az anyjától függetlenül.
Ahogy olvastam, az anyja nem azt akarja, hogy a fia otthon üljön a szoknyáján és fogja a kezét, hanem végezze el az otthoni feladatait, tanuljon és amikor ezekkel végzett, akkor menjen a lányhoz.
Tényleg borzalmas anya, mit ne mondjak!
Jézusom, hogy nevezhetsz valakit a párodnak akivel életedben kétszer találkoztál?
Agybaj.
Ezt a baromságot honnan veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!