Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ment már tönkre kapcsolata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ment már tönkre kapcsolata itt valakinek anyós miatt? Akár közvetlenül miatta, akár csak közvetve miatta.

Figyelt kérdés

Leginkább már együtt élő pároktól, házaspároktól kérdezem!

Hány év kapcsolat után, és mi volt a probléma anyóssal kapcsolatosan?

2022. jan. 5. 09:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Állandóan beszólogatott, semmi nem volt jó, amit csináltam. Mindenre beszólt, szarba se nézett. Amig szarul kerestem, addog az volt a baj , amikor már jobban kerestem, akkor meg karrierista vagyok.

Én közöltem a férjemmel, hogy VAGY megszakitunk vele minden kapcsolatot, vagy fogom magamat, és beadom a valókeresetet! Igazából egyet is értett velem a férjem. Azóta sokkal jobba a kapcsolatunk is. Mitadisten, teherbe is tudtam esni, mióta nem terrorizál....

Ennek most 3 éve. Engem választott. Ha nem engem választ, az sem baj, de én nem leszek senki szolgája, es szoljon időben, hogy kereshessek mást! Néha már beszél az anyjával, de sírva kéri telefonba, hogy had láthassa az unokaját. Gondolkodom rajta....de megerdemelné, h egyedül dögöljön meg

2022. jan. 5. 09:27
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

A fia egyutt élt az anyjával ÉS plusz velem az én albérletemben.

Mivel 2 helyen lakott nekem a rezsibe kajába szinte semmit nem fizetett mert az anyjának ment a pénz mert az anyai ház a fiára is volt iratva es neki az kellett is.

De gyereket akart tolem.

Mondtam en csak ugy ha egy háztartásban vagyunk, anyagilag beszáll stb.

Ebbol kihozta azt h en aranyáso lennék.

Ez meg csak hagyján is.

De az anyjával együtt ültek le velem beszélni, hogy en koltozzem oda hozzájuk (az isten háta mögé), oda szüljek, és éljünk édeshármasban, plusz a gyerek.

Aztán persze a jovedelmem is mind le kellett volna nekik adnom.

(Meg az anyja csicskított folyton, neki kellett ugrálnom. Ő dirigált.)

Aztán ahogy en azt mondtam én nem szülök ebbe a kapcsolatba ilyen feltételekkel, csak ha kulon élunk alberletben, vagy veszunk közös ingatlant, es nem az anyjának tejel hanem a gyerekei jövőjébe invesztál azaz felnő férjnek apának, akkor szülök csak.

Röhögve annyit mondott (azok után hogy próbálkozott mindig rábeszélni a gyerekre de szex közben is),hogy akkor keres olyat aki szül neki. Es hagyjuk.

Mivel lazán vette a kapcsolat végét akkor döbbentem rá lehet nem is szeretett csak egy tenyészkanca kell neki valojában mindegy ki.

2022. jan. 5. 09:28
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
#1 meg nem mutasd neki. Rohadjon el.
2022. jan. 5. 09:29
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

3

Szerintem sem! Nagyon jól tudja egyebként szerintem, hogyha csak egy rossz szot is szól, akkor örökre eltiltom tőle az unokáját! Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a fiacskájának nem szid ezeken a "titkos" telefonbeszelgetésekben...

2022. jan. 5. 09:42
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Én azt gondolom, nincs olyan, hogy anyós miatt. Bármilyen rohadékul is viselkedik, minden azon múlik, hogy ezt az anyós gyermeke hogyan kezeli. Volt olyan kapcsolatom, ahol az anyós mindent meg akart tenni, hogy kiiktasson és ez sikerült is neki, mert a fiát úgy rángatta, ahogy csak akarta. Mégsem rá haragudtam, hanem az exemre, hogy hagyja magát befolyásolni. Bár a jelenlegi anyósom egy tündér és imádom, de tudom, hogy ha csak egy rossz szót szólna rám, a fia azonnal helyre tenné.

A tönkretételhez két ember kell, az anyós önmagában semmit nem ér, ha nincs aki behódoljon neki.

2022. jan. 5. 09:42
 6/16 A kérdező kommentje:

Épp ezért írtam, hogy közvetve vagy közvetlen miatta.

2022. jan. 5. 09:48
 7/16 anonim ***** válasza:
18%

Én is egyetértek azzal, hogy ez legtöbbször a páron múlik, nem az anyóson. Itt felnőtt emberekrők van szó akiknek tudniuk kell döntést hozni.

Mondjuk szerintem nem jogos olyat kérni valakitől hogy teljesen szakítsa meg a kapcsolatot az anyjával hacsak nem alkoholista vagy kábítószerfüggő v ilyesmi. De ez is csak az én véleményem.

Annyit még hozzátennék ehhez a témához, hogy minden éremnek két oldala van.

Látom a saját családomon keresztül, hogy mennyire nehéz tud lenni az amikor két család "egyesül", komolyodik egy kapcsolat hisz az kihatással van masokra is. Illetve hatással lehet. Akár anyagilag is.

És akkor amikor családi "vagyonról" van szó főleg ilyen szar gazdasági helyzetben, nagyon nem mindegy, hogy a másik vagyis a pár, milyen hozzáállású. De ez csak egy példa, lehetne szó bármiről.

Ezzel nem a sárkányoskodó anyósokat akarom védeni, mert azt gondolom értelmes emberek mindent meg tudnak beszélni normalisan, de ehhez az kell hogy beszéljenek és cselekedjenek is.

Szerintem ami sok esetben problémát okozhat a legtöbb kapcsolatban, hogy egy családba beengedni egy új embert, aki máshogy szocializálódott, más az értékrendje, szokásai stb stb az sosem egyszerű. Ahogy ez fordítva is igaz, bekerülni egy családba ami nagyon más. És a legtöbb ember nem tudja, hogyan kezelje.

2022. jan. 5. 10:23
 8/16 anonim ***** válasza:
92%

Az is számít közvetve, ha mindhárom gyerekét nagyon bunkónak, lustának nevelte? Mondjuk az egyik változtatni akart, és változtatott is, bekerült egy normális, dolgos családba, szereti a feleségét, stb. Ettől függetlenül néha belőle is előtörtek a családi vonások.

Nem csoda, hogy neki lett egyedül felesége, míg a többi kettő szingli 29 és 32 évesen. Mármint nem azt mondom, hogy ciki ennyi idősen egyedül lenni, de az árulkodó, hogy a 32 évest mindenki ott hagyta maximum 3 hónap után, a 29 évesnek pedig volt egy tartós kapcsolata (én), de ebben a borzasztó önbizalomhiányom is közrejátszott. Nem mertem elhagyni. Végül már nem bírtam az állandó mentális és szexuális bántalmazását. Szerencsére fizikai csak egyszer volt, akkor végigrángatott az utcán, de belilult a helye, ahol belém ragadott.

Egy idő után én nem jártam át exemékhez, maximum ünnepek idején vettem rá magam, mert akkor illett. Exem jött hozzám. Később persze ezért is kikaptam, mert "nehéz velem". Persze, nekem is vannak rossz tulajdonságaim, de az említett eset nem azért történt, mert nehéz eset vagyok, hanem azért, mert tovább már nem bírtam eltűrni az anyjának a folytonos dicsekvését, velem szembeni lehúzását, odaszúrását. Ő maga 8 általánost végzett, exem mérnöknek tanult (de már dupla annyi ideje járt oda, mint ameddig hivatalosan tart a képzés), én pedig közgazdász lettem. Az anyja konkrétan közölte, hogy nekem azért van meg az államvizsgám, mert könnyebb szakon voltam. Lehet, de én legalább elvégeztem, nem a diákhitelt halmoztam a SEMMIRE. Bármelyik mérnöki szakra felvesznek maximum 300 ponttal, neki 2012 környékén még 260 is elég volt, szóval ott bent maradni és lediplomázni a dicsőség, szerintem.

Köszönöm, hogy kiadhattam magamból.

Tanulság nincs, csak ezzel a kapcsolattal még jobban etettem az önbizalomhiányomat. <3

2022. jan. 5. 10:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"minden azon múlik, hogy ezt az anyós gyermeke hogyan kezeli."

Az ilyen anyák mérgező szülők, eleve ugy nevelik a gyereket hogy az felnőve ne tudjon/akarjon leválni az anyjárol.

A gyerek gq felnott is nem tehet arrol sem hq egy nő ellenében az anyja mellett áll ki. Ugyanis még erről.is az anyós tehet hogy nem egy férjnek és leendő apábak neveli a gyerekét hanem saját magának hogy még 40 évesen se akarjon kibujni a tojásbol. Mert az anya lehet csak az isten es minden más nő/feleség/az unokái anyja egy senki lehet csak a kisfia szemében.

Az ilyen sérült gyerekek akiket mérgező anya nevelt fel, még 40 évesen is sérultek maradnak es képtelenek más nőt venni komolyan az anyjukkal szemben.

Mert nem váltak le az anyjukrol. Mert az anya ezt nem hagyta.

2022. jan. 5. 11:03
 10/16 anonim ***** válasza:
*ha felnőtt is
2022. jan. 5. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!