Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire érné meg összeköltözni ilyen hamar?
Röviden a történet:
18 éves vagyok, és már zavaróan sokszor említi mostohaapám azt, hogy költöznöm kéne. Ezen felül, ő nem tudja, hogy a legjobb barátom, aki mindig átjár hozzánk, igazából a párom, lassan másfél éve.
Felmerült hogy elköltözünk albérletbe, de ez a páromnak és a szüleinek nem tetszett, így az lett kitalálva, hogy felújítjuk a házukat közös erőből, és odaköltözhetek, kb hasonló feltételekkel, mint egy albérletbe.
Szerintetek, megérné? Belemenjek?
anyóshoz? Felejtsd el ha jót akarsz magadnak...
Ha költözni akartok, azt csakis külön, mind a 2 fél szüleitől...
A barátodhoz költözni, ráadásul a szüleivel együtt összeköltözni feszítő lehet, mind a szülőkkel kapcsolatban, mind a barátoddal kapcsolatban. Milyenek a barátod szülei? Találkoztal velük? Te hogy érzed, szeretnél vele összeköltözni, vagy inkább azért tennéd, mert apukád mondogatja? Barátod hogyan vélekedik róla?
Remélem segítettem ezekkel a kérdéssekel. Sok sikert! :)
Nem értem mire föl kellene beszállnod egy lakásfelújításba. Én se megyek oda egy tulajhoz, hogy üdv, kicserélném a konyhabútort, parkettáznék, új tetőt raknék, majd szeretném kivenni a lakást egy havi bérért és két havi kaucióért. Ha nem felel meg a lakás, megyek egy másikba. Náluk is, most vagy van egy hely, amit fel tudnak ajánlani, vagy nehogy már te költs a házukra. És nekem az is fura, hogyha rezsin kívül bármi mást elkérne tőled.
A másik meg igen, anyóssal nem költözünk össze. Én sógornővel éltem fél évet, de a végén már a falat kapartam.
Harmadrészt igazán nem akarok rátok ijeszteni / bevonzani nektek semmit, de fiatalok vagytok, most költöztök össze. Ki garantálja, hogy nem fogtok egymás agyára menni, és nem az együttélés miatt szakítotok 3 hónap múlva? Sajnos akárki akármit mond, ez elég gyakori, mivel lakva ismeri meg az ember a másikat. És félreértés ne essék, nem az együttélésetek ellen vagyok, hanem az ellen, hogy feleslegesen pénzt ölj egy olyan dologba, amiről nem tudhatod mennyi ideig veszed hasznát. A legtisztább az albérlet lenne mindkettőtök részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!