Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak erről?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok* erről? Huszonéves srác vagyok, sok éve kapcsolatban és elmondhatom, hogy eddig mindegyik kapcsolatomban boldog voltam. Viszont az a baj, hogy a mostani párom alig igényli a szexet én viszont imádom csinálni és ez a helyzet így nagyon frusztráló..

Tudom, hogy közhelyes az egész,ezzel tulajdonképpen már a kérdés kiírásakor tisztában voltam, csak jólesik kiírni magamból. Egész egyszerűen hiányzik az intimitás. Hogy az ember megélje a vágyait. Úgy igazán. Persze ilyenkor jön a gondolat, hogy biztos nem érez vonzalmat, de elmondása szerint nincs gond, csak ő ilyen.

Szóval mit gondoltok erről?

2022. jan. 4. 11:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyi idősek vagytok.
2022. jan. 4. 12:33
 12/20 A kérdező kommentje:
11# 26F, 20L
2022. jan. 4. 12:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A Leírásod alapján , beszélgettetek erről. "azt mondta nincs gond, csak ő ilyen" Sajnos a libidó kérdés nem biztos hogy a korral megjön típus.. másrészről meg ezzel tulajdonképpen abban reménykedsz, hogy ő "megerőszakolja a hozzáállását a sexhez" ,amilyen nehezen éled meg te is annak hiányát, hosszú távon ő is ilyen szükséges rossznak élné meg, hogy ki kell mindig lépnie az ő konfort zónájából.. Amíg "dúl a szerelem" ezt kevésbé érzi tehernek, hogy -be -be áldozza magát érted, annak ellenére, hogy Ő egyébként nem kívánná.. de ezt az életet akarjátok egymásra kényszeríteni hosszú távon?
2022. jan. 4. 13:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

9.bocsi, de a hetes nem te voltál 😀

egyébként nekem az első férjem nem volt nagy étvágyú, mellette én sem nagyon vágytam többre. aztán kiderült, hogy képes vagyok ennél sokkal többre, pl. hüvelyi orgazmusra is, csak nem vele. szóval bár szomorú, de az is lehet, hogy nem te vagy a megfelelő neki szexuálisan. ami nem téged minősít, egyszerű tény. persze ez nem biztos, csak előfordulhat

2022. jan. 4. 13:26
 15/20 anonim ***** válasza:

#14 -es bocsi, ccsak biztos tudat alatt megigézett a válaszod :)

Kedves Kérdező. Én direkt az exem kapcsán adtam az első válaszom.. Ha a mostani kapccsolatom alapján kellene, azt mondanám vessétek fel a nyitott párkapcsolat kérdését, de ebben a dologban borzasztó nagy bizalom és Önbizalom kell. A feleségemmel is van ilyen jellegű problémánk, ammi egyrészt az anatómiai akadályokból fakad, másrészt libidó különbségekből. Ez egy nehéz út, és talán fiatalok vagytok hozzá , hogy ezt jól adoptáljátok.

2022. jan. 4. 13:38
 16/20 A kérdező kommentje:

14# előző kapcsolatomban le sem akart mászni rólam a baratnõm kb. Nem nagyképűsegbol mondom, mert nem vagyok abban a hangulatban, meg amúgysem aktuális.

Maradva a jelenben, szerintem nagyjából mindent megteszek hogy a dolog működjön. Többfélekeppen közeledek, lassan odafigyelve, néha rámenősebben, mikor hogy. Van, hogy nem is azzal a szándékkal közeledek, hanem közben alakul... És akkor is legtöbbször annyiban marad.

Beszéltem vele, de mintha nem igazán érezné át az egésznek a súlyát. Mintha ez is csak olyan dolog lenne, ami az embernek úgy egy hónapban egyszer eszébe jut, hogy hú, el kéne menni fodrászhoz (példa kedvéért), és fejben dőlne el, hogy jó hát akkor ma nem, majd holnap.

2022. jan. 4. 13:41
 17/20 A kérdező kommentje:
13# Na igen, azt viszont el szeretném kerülni, hogy miattam adja be a derekát és magára erőszakolja a dolgot, mert az meg az én libidómat nullázná le abban a pillanatban. Meg egyébként sem akarok senkit kényszeríteni semmire, ezen a téren meg pláne úgy jó ha mindenkinek jó
2022. jan. 4. 13:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

persze, ezért mondtam, hogy nem veled van a baj, ha másnak jó volt veled, akkor pláne.

viszont ez hosszú távon biztos, hogy nem megy.

2022. jan. 4. 14:01
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. jan. 4. 14:02
 20/20 Senior Séf ***** válasza:
100%
A kérdés nem az, hogy mit GONDOLJÁL erről, hanem az, hogy mit TEGYÉL. Arra pedig a válasz az, hogy lépj le. Nem élhetsz le egy életet ennyire eltérő libidóval rendelkező partner mellett.
2022. jan. 8. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!