Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak erröl? Mit tegyek?
Van egy pasi aki a szokásos nyomulos jeleket adja a suliban. Néz mosolyog stbstb, tehát egyértelmü hogy bejövök neki, DE és most jön a csel.. megtalált az utobbi napokban h menjek fel hozzá menjek fel hozzá stb... én mondtam h nem én nem vagyok ilyen stb... erre mondja hogy csak beszélgetni akarna.. AHHA, én elutasitottam h nem megyek nem megyek de ö folyamatosan ostromol ezzel..
Nekem bejön a pasi, de ez milyen dolog már?
Ti mit tennétek?
L 16
Hagynám a francba, elég egyértelmű, hogy csak arra kellesz neki...
18/L
szerintem ez egy gyökér.
amúgymeg,ha veled ezt csinálja,akkor más lányokkal is ugyanúgy csinálja,és mivel még magabiztos is,ezért már csinálta is.(nyelvtan tanár meghúzna szóismétlés miatt,nembaj érthetőm,nem?)
én azt mondanám, hogy ugyan a lakására nem megyek fel, de ha tényleg csak beszélgetni akar, menjünk el sétálni, hisz előbujt a napocska. ha benne van a sétában, akkor lehet hogy komolyabbak a szándékai...
...bár elég gyökérség egy látásból ismert lányt lakásra hívni-_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!