Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoljak erről?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok* erről? Huszonéves srác vagyok, sok éve kapcsolatban és elmondhatom, hogy eddig mindegyik kapcsolatomban boldog voltam. Viszont az a baj, hogy a mostani párom alig igényli a szexet én viszont imádom csinálni és ez a helyzet így nagyon frusztráló..

Tudom, hogy közhelyes az egész,ezzel tulajdonképpen már a kérdés kiírásakor tisztában voltam, csak jólesik kiírni magamból. Egész egyszerűen hiányzik az intimitás. Hogy az ember megélje a vágyait. Úgy igazán. Persze ilyenkor jön a gondolat, hogy biztos nem érez vonzalmat, de elmondása szerint nincs gond, csak ő ilyen.

Szóval mit gondoltok erről?

2022. jan. 4. 11:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha kapcsolat eleje óta ez van, akkor valószínű, hogy nem megcsal, nem libidócsökkenésről beszélünk, hanem egyszerűen nem passzol tok egymáshoz szexuálisan. Én abszolut negértelek és ez sajnos igen rossz dolog. Előbb utóbb ez problémákat fog okozni, olyan lányt kell keresni, akivel jobban össze passzoltok az ágyban, hiszen a szex minden kapcsolat alappillére.
2022. jan. 4. 11:32
 2/20 A kérdező kommentje:
Az elejétől kezdve ez van :( Csak olyan szar emiatt a szakításon agyalni,amikor más téren nincs gond. Olyan méltatlan az egészhez. Miközben tudom hogy mindennek az alapja a szex kb
2022. jan. 4. 11:38
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
jó neki az ágyban? van orgazmusa?
2022. jan. 4. 11:54
 4/20 A kérdező kommentje:
3# Igen
2022. jan. 4. 11:59
 5/20 A kérdező kommentje:
csak az hogy sosem kezdeményez az zavar
2022. jan. 4. 12:08
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Az exemmel annó, mikor már három és fél éve együtt jártunk, beszélgettünk a jövőnkről. Mivel nem voltam egyértelműen biztos, hogy valóban jó irányban haladunk -e , megbeszéltük, mmi az a dolog a másikban, ami hosszú távon okozhatna gondokat a kapcsolatunkban, és ha a másik úgy érzi ezen nem tud úgy változtatni, hogy ne áldozza fel a lényének egy részét, akkor nincs értelme egymás idejét tovább rabolni..

Esetetekben ezt is olyannak érzem, hiszen ha megpróbálod elnyomni ezt magadban, majd évekkel később rosszabb esetben egy gyerek mellett a családban eszméltek arra rá, hogy félresiklott valami.. Sajnálom, nem állsz könnyű válaszút előtt, de tényleg időt spóroltok egymásnak. Én így látom, lehet fájdalmas olvasni, de bekockáztatom a lepontozást.

Arra figyelj, ha arra kerül a sor, hogy ne sértsd meg az érzéseit, ha szakítani akarsz.

2022. jan. 4. 12:14
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

megértem. engem is zavart, amikor mindig nekem kellett, pedig én nő vagyok.

nem gondolom, hogy nem probléma, ha egy párkapcsolatban ez történik, mert akkor valami miatt mégsem illetek össze

2022. jan. 4. 12:16
 8/20 A kérdező kommentje:

7# elhiszem, fordított felállásban sem lehetett jobb..

6# abban reménykedek, hátha változik ez, "rákap" ha érted. Sajnos nincs olyan szakítás, hogy a másik ne sérülne, ezért egyelőre ezt nem akarom, várok vele. Mert néha már erre is gondolok, mert nem férek a bőrömbe :(

2022. jan. 4. 12:23
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. Swinger pár tagjaként mondom, hogy van olyan világlátás, amit annyira nem lehet tágítani.. Hiú reményeket ne táplálj. Ha már a kapcsolat eleje óta érzed ezt a libidó különbséget, ez nem fog gyökeresen megváltozni. .
2022. jan. 4. 12:26
 10/20 A kérdező kommentje:
9# de ilyen fiatal korban sem?
2022. jan. 4. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!