Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak?! A barátom azzal fenyeget, öngyiklkos lesz, ha szakítok vele!
A barátommal csak három hónapja jöttünk össze,eleinte nagyon kedves volt,helyes,lovagias.Aztán elkezdett velem kiabálni,rángatni engem és durvulni,minden kis csipp-csupp ügy miatt.Pl: mikor nem akartam vele elmenni úszni,mert nagyon rosszul voltam,telefonon keresztül leordította a hajamat,hogy mekkora egy r*banc vagyok,biztos csalom,ilyesmik.Aztán persze jöttek a szerelmes sms-ek,hogy ne haragudj,szeretlek.(ismétlem,három hónap...)
Már szinte féltem mgszólalni a társaságában,nemhogy megint eldurranjon az agya,ezért szakítottam vele.Legalábbis akartam.
Elkapta a karom és elkezdett kiabálni,hogy ennek nem lehet vége,nem szakíthatok vele,mindenhol kinyalta a s*ggem,és nem szakíthatok csak így vele,mekkora egy r*banc vagyok,és hogy szeret.Mikor megmondtam neki,hogy a viselkdése a hibás,azt mondta,hogy elvágja a torkát ha elhagyom.És most hagy nekem egy hetet,hogy észhez térjek,addig látni sem akar.
Mit csináljak?!Még négy napom van.NAgyon féltm,hogy tényleg megtenné.Mikor összejöttem vele,még nem tudtam hogy ilyen idegbeteg.Mit csináljak?
Mondd meg neki, hogy "a ribancnak nem kellesz!"
És hogy ott a fenébe...
hagyd el.
ad1, ő sosem lesz öngyilkos. "átvágom atorkom"...na most komolyan... aki ilyet modn az idegből mondja egyrészt, másrészt aki tényleg úgy godnolja hogy nélküled nem akar élni, az egy érzékeny ember, és csöndesen csinálja, úgy hogy te ne tudd meg lehetőleg (előre), de az ilyen emberek nem fenyegetnek ezzel.
ad2. Most akkor egész életedet mellette akarod leélni? a-a, még inkább most hagyd ott.
viszont vigyázz vele ha ilyen idegbeteg, nehogy bántson téged. midnenképpen telefonon vagy msnen vagy akármi ilyen sz*ron keresztül mondd el neki hogy vége - akármilyen b*nkóság is, és legyen otthon nálatok valaki rajtad kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!