Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veszekedés közben mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedés közben mindig azzal fenyeget, hogy szakit velem. Miért van ez? Nem szeret már annyira?

Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, a végén mindig én kérek bocsanatot, még akkor is,ha nem én vagyok a hibás, csak mert nem akarom hogy ott hagyjon.
2010. jún. 6. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
valószinű hogy ezt a kapcsolatot te erölteted,ha nem akar már veled lenni inkább engedd el,jobb mintha utána kapod a pofonokat h megcsal.
2010. jún. 6. 19:39
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Hülye vagy ha hagyod magad lelki terror alatt tartani.
2010. jún. 6. 19:39
 3/10 A kérdező kommentje:
de utána mindig azt mondja, h nem akart ő szakitani...
2010. jún. 6. 19:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
egyszer próbáld ki, hogy jólvan akkor szakítsunk, és akkor kb 1 napig szakítotok, de ha tényleg szeret, akkor vissza fog menni. De nagyon fontos, hogy kimondja h szakítsunk, temeg csak annnyit mondj rá, hogy most tényleg ezt akarod? én csak neked akarok jót, ésha te szakítani akarsz, akkor szakítsunk.... és akkor vagy mondja h ááhh neem, vagy ha igent mond, akkor várj amíg bocsánatot kér, hameg nem teszi, akkor hagyjad a f*szba...
2010. jún. 6. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
szerintem azért csinálja, mert nem szeret veszekedni veled és csak így tud "elhallgattatni" ...
2010. jún. 6. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül. Lehet csak olyan hülye mint én:S

Ugyanezt csinálom én is sajnos, pedig imádom a párom és belehalnék ha szakitanánk, de mikor veszekszünk én is mindig mondom neki h nem kötelező együtt lennünk meg h ha nem tetszik akkor szakitsunk. Rossz természetem van sajnos. Ez nekem egy védekezési forma. Szerencsére ő tudja h imádom és ezért nem is enged el:)

Lehet nálatok is erről van csak szó. Nem biztos magában és a kapcsolatotokban, ezért ad neked "kilépési lehetőséget" a veszekedéseknél.

2010. jún. 6. 19:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"csak mert nem akarom hogy ott hagyjon"

És Ő ezzel valószínűleg tisztában van... Nem tudom, hogy ebben a formában ennek a kapcsolatnak mennyi értelme van. Maximum csak a Te részedről meg lehet az önzetlen szerelem.

20F

2010. jún. 6. 19:46
 8/10 anonim ***** válasza:
ahogy lejön sokat veszekedhettek, és szerintem már elege van a sok vitából, és valószínűleg elbizonytalanodik, hogy ennek van-e így értelme
2010. jún. 6. 19:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél papucs :) Akkor irányítani fognak, amit már bizonyítottál is, hogy a végén még te kérsz elnézést. Ha felhozza, hogy szakít stb., mond neki, hogy szakíts. Ha tényleg szakít, és nem veszi észre magát, szerintem jobb is úgy...
2010. jún. 6. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Zsarolás.
2010. jún. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!