Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitani akarok a barátommal és fenyeget, hogy megver mert elvettem tőle 2 évet! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 09:16
1/13 anonim válasza:
Mondd el a szüleidnek....hogy mit akar...ÉS kérj tanácsot tőlük...
2/13 anonim válasza:
Azért akar megverni, mert elvettél tőle 2 évet???Miért addig ő nem élt?Vagy mi?Tudasd vele hogy ezután sokkal jobb lesz, és nem veszel el tőle több évet!Ilyen pasival én is szakítanék!És ha fenyeget, hát tegye!Hagyd el a fenébe, max egyszer elleszel verve, de megszabadulsz tőle!Ha megver, menj el dokihoz, vetess látleletet, és jelentsd fel!És a közös ismerőseiteknek mond el mit tett!Büszke lehet majd magára!
3/13 anonim válasza:
De ez csak fenyegetés!Nem teszi meg!!Tuti, csak nem tud mit mondani hogy ne hagyd el!
4/13 anonim válasza:
ezek egy döglődő disznó utolsó rúgásai!
ne törődj vele!
tuti hogy zaklat majd egy darabig sms e-mail talán még követ is! de szerintem nem fog megverni! ha mégis az szarügy mert aki nőt egyáltalán az életben megüt az nem is férfi!!!!
5/13 anonim válasza:
eddig nem tűnt fel hogy ekkora szemétláda? aki rendes az sose mond ilyet.
6/13 anonim válasza:
Nem cigány véletlenül? Azok szoktak ilyet csinálni. De azok meg is vernek télleg. Ha az, kérjél segítséget a lakóhelyeden élő gárdistáktól!
7/13 anonim válasza:
Engem a fenyegetés után tényleg megütött. Azonnal kidobtam.. bár nem nagyon akart menni de szerencsére bátyám segített. Aki fenyeget az egyszer üt is.. aki egyszer üt..az legközelebb is megteszi.
Vigyázz magadra!!
8/13 A kérdező kommentje:
hol találok gárdistát?
2010. márc. 21. 17:24
9/13 anonim válasza:
Neten rákeresel, biztos találsz valami elérhetőséget, ahol segítenek. (Nem tom, nem vagyok gárdista, de azt mondják, segítenek ilyen helyzetekben.)
10/13 anonim válasza:
magadra vess ha összejöttél egy cigánnyal...büszke lehecc magadra xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!