Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítani szeretnék a barátommal akkor szóljak előre?
Nem kell előtte megmondani, de telefonon mondd azt, hogy beszélnetek kell. És ha kérdezi, hogy baj van-e mondd azt, hogy, "hát, nincs túl jó híred..."
Aztán minél hamarabb essetek túl rajta. Ezzel nem jó várni.
Hátr talán tartozol annyivala másik embernek, ha már együtt voltál vele, hogy egyáltalán megbeszéled vele, hogy te miért gonodlod másképp vagy mik a problémáid, mi az oka a szakításnak. Aztán ha megérti, és kiderül, hogy ezeken könnyen tud változtatni, akkor adhatsz neki rá egy lehetőséget, hátha rendbejöna kapcsolatotok.
Ha viszont csak megigéri de nem csinál semmit, vagy próbálkozna de nem sikerül jobbá tenni a dolgokat, akkor ő is beláthatjka, hogy miért nem működik.
Szóval ha nem vagy egy felszines kis szemétláda, és nem akarod, hogy a másik szenvedjen akkor tartozol ennyivel a másik ember felé szerintem, ha az nem tett ellened semmi olyan dolgot ami végzetes ok lehet.
De akik meg nem így gondolják azok a fszért nem prostituálthoz járnak inkább? Csak azért mert sóherok erre költeni?
Helyette könnyebb bántani egy embert aki hisz benned?
Na ja, nem volt ám halál gáz, mikor barátom elkezdett két és fél év után msn-en utalgatni, meg hogy talizzunk személyesen... közöltem vele, hogy kettőnk közül nem én vagyok a s*ggfej, ennyiből is sikerült felfognom, hogy egy gerinctelen ****, és ezek után minek akarnék vele találkozni...?
Telón, írásban, msn-en, hasonló formátumban csak a gerinctelenek pedzegetik a témát. Beszélj meg vele egy talit, ez még gondolom nem olyan szokatlan, mert elvileg még együtt vagytok, megmondod neki, ha olyan oka van, akkor már úgyis sejti sztem, ha meg megcsaltad, vagy hasonlók, akkor legalább hadd monja személyesen a szemedbe, h mekkora ribizli vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!