Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton fogok szakítani a barátommal. Felpofozzam?
Figyelt kérdés
Ő már múltkor beleegyezett hogy felpofozzam a szakításkor, de kezdek félni hogy mit fog szólni a többi ember, vagy hogy haragudni fog-e rám örökké. Viszont mégiscsak szokás ez.2011. márc. 23. 19:25
1/25 anonim válasza:
????
Mért kéne felpofoznod azért, mert te kirakod? Ez nem szokás, ez hülyeség.
2/25 anonim válasza:
ha úgy jön ki a lépés, akkor pofozd. de amúgy ha sikerül normálisan és kultúráltam ezt megbeszélni, akkor felesleges. ha neked a szakítás csak pofonnal érvényes, az szánalmas. és kezeltesd magad. nem akkor van két embernél elvélés, hogy pofozkodnak. hanem, ha vége. ennyi.
szóval csak akkor pofozkodj, ha eldurvul a helyzet :)
3/25 anonim válasza:
szerintem inkább egy baseball ütőt használj :D
4/25 anonim válasza:
Jól hangzik! Jó szokás lehet, még nem hallottam róla. :D
5/25 anonim válasza:
Mégis kinél szokás ez? A hisztis tizenéveseknél? Én még ilyen baromságot nem hallottam.
6/25 anonim válasza:
Pofozd fel, de utána ne csodálkozz ha elveri a kemény seggedet egy szíjjal...mert az is szokás...
8/25 A kérdező kommentje:
hát filmekben szokás... az életben is van alapja
2011. márc. 23. 19:36
9/25 anonim válasza:
ááá bocsi hogy nem a érdésre válaszolok de nevettem rajta egy jót, bearanyoztad a napomat :) köszi :DD
10/25 anonim válasza:
Az ilyen idióta p*csák miért nem halnak ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!