Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a pasik leszarják a nők/barátnőjük érzéseit?
Az a helyzet hogy a legtöbb pasi full érzelemmentes úgy cselekednek ahogy nekik jó/kényelmes azt meg hogy a barátnőjüknek szarul esik vagy fáj valami azt meg leszarják sajnos az én barátom is ilyen de közben meg nagyon szeretem
Ja azt meg hogy kimutatják a barátnőjük felé hogy szetetik meg fontosak nekik az luxus onkább závolságtartók és ha olyat mond vagy tesz a csaj ami nekik nem tetszik akkor a csaj a szar szemét. Ez miért van?? Mit tudnék tenni hogy legalább a barátom megváltozzon kicsit?
Tisztelet a kivételnek. Nem minden pasi ilyen. Ez úgy szokott működni, hogy ha egy pasi igenis odafigyel a barátnőjére, és nem szarja le az érzéseit hanem igenis mellette van mindenben jóban rosszban akkor általában (tisztelet a kivételnek) a nő papuccsa akarja nevelni a pasit. Néha megy néha nem. Ha megy akkor az szarugy a pasinak mert élete végéig a nő fogja megmondani neki mit csináljon. Ha nem megy és a pasi észbe kap hogy hoppá itt helyzet van akkor vagy dominal vagy menekül. Általában menekül, én is azt teszem ha ez van.
Szóval ha meg az elejétől kezdve ennyire lesz@rod hogy mivan vele akkor nincs baj kicsit nyekereg, de úgysem fog otthagyni ha meg ott hagy keresel másikat.
Ez mint nektek köszönhető hölgyeim,.mégegyszer tisztelet a kivételnek. Mielőtt jönne a válasz nem, nem vagyok incel van párom.
Pacsi
Szerintem sok esetben meg a nők a legapróbb dolgon is be tudnak sértődni. Mi elég közel lakunk egymáshoz, mindkettőnknek van saját otthona. Egyszer úgy gondolta, hogy csak úgy átjön, amivel még nincs is gond, csak én meg bealudtam délután. Onnantól meg a fejemhez vágta, hogy ha nem hívom akkor többet nem fog átjönni. Én is mentem hozzá potyára mégsem hisztiztem. De jött azzal is, hogy neki nem tetszenek nálam a falak színei, mikor meg mondtam, hogy nekem meg igen, hiszen én választottam, meg sok munkám van a házban akkor meg ott bőgött.
A legdurvább, hogy az agusztusi szülinapi ajándékomat még mindig nem kaptam meg, mert, én nem szóltam, hogy menjünk megvenni. Most meg már csak vállat von ha említem.
Nekem úgy tűnne logikusnak, hogy a barátnőddel "csak ilyen pasikat" találtok, mert hasonló helyen ismerkedtek ahol valószínűleg több az olyan srác aki nem mutatja ki az érzéseit vagy adja tudtodra hogy szeret. Nekem legtöbb (férfi) barátom és én is kimutatjuk hogy szeretjük a másikat és ha valamitől szomorú a másik megkérdezzük és nem csak azért hogy "jókisfiú" pontokat szerezzek valakinél, exemet is megkérdezem ha rosszul érzi magát mert egyszerűen kedves vagyok.
Változni nem fog, nem is kell neki (olyan értelemben, hogy vele vagy miért kéne?) ha olyan srácot akarsz aki nem tesz rád magasról keress egy olyat aki kezdetből ilyen ne járj egyel évekig hogy "majd megváltoztatom", persze szereted, de mégis itt vagy és leírod hogy zavar hogy ilyen ez az érzés is csak rosszabb és rosszabb lesz évekkel később főleg ha más lányok körülötted majd találnak egy srácot aki igenis kimutatja a szeretetét és meghallgatja a barátnőjét te meg megkapod hogy túlreagálsz mindent és annyi
Lehet, ha ezt neki mondanád, fel lenne háborodva, hogy de ő kimutatja - csak nem úgy, ahogy te szeretnéd?
Szerintem is sok olyan férfi van, aki bár gondoskodó, de érzelmekről nem szeret beszélni, az neki fárasztó, ciki meg felelősség is és sosem tanulta ("már egyszer mondtam, hogy szeretlek, majd szólok, ha változik"). De vannak olyanok is, akik ledumálják a csillagot az égről (vagy a bugyidat), verset és dalt írnak neked, csak épp nem számíthatsz rájuk. Meg a munka- vagy hobbi mániás, aki pénzzel és ajándékokkal kompenzál, mert nem ér rád és hiába magyarázod, hogy te inkább időt szeretnél. Vagy van a túl őszinte, aki arról is tájékoztat, ami neked nem fog tetszeni ("ma hagyjál békén" - te meg azt hiszed, itt a világvége). ... szóval a férfiak is sokfélék.
Inkabb akkor írhatnank azt, hogy mindenkinek más a szeretetnyelve.
Olvass utána neten, és gondold át a pasidnak melyik az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!