Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a pasik leszarják a nők/barátnőjük érzéseit?
Az a helyzet hogy a legtöbb pasi full érzelemmentes úgy cselekednek ahogy nekik jó/kényelmes azt meg hogy a barátnőjüknek szarul esik vagy fáj valami azt meg leszarják sajnos az én barátom is ilyen de közben meg nagyon szeretem
Ja azt meg hogy kimutatják a barátnőjük felé hogy szetetik meg fontosak nekik az luxus onkább závolságtartók és ha olyat mond vagy tesz a csaj ami nekik nem tetszik akkor a csaj a szar szemét. Ez miért van?? Mit tudnék tenni hogy legalább a barátom megváltozzon kicsit?
Neki kéne változnia nem neked.
Akkor szerinted mit tudnál tenni? Semmit..
Vagyis de, keress egy másik pasit, aki tisztel, becsül, és szeret.
Semmit nem tehetsz. Keress olyan pasit, akinek vannak érzései és szeret.
Engem az exem is imádott, és egy csomó mindent megtett értem, amíg együtt voltunk. A párom nála is jobban. Kevesebbel be sem értem volna.
De őt szeretem
Amúgy a pasik többsége olyan amit leírtam
Ritka mint a fehér holló az olyan pasi aki normálisan kimutatja jogy szeret/fontos vagyok neki, tényleg megbecsül, fontos neki hogy mit érzek és nem szarja le az érzéseimet sokat akar velem lenni stb stb
Nem ritka. Én nő létemre egy csomó ilyet ismerek, a tenyerükön hordozzák a barátnőjüket, amikor van.
Ha te csak ilyen tirpákokat ismersz, akkor lehet, közeget kellene váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!