Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt srácok, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt srácok, akiknek sok én-időre, térre van szükségük, de ettől függetlenül szeretik a barátnőjüket?

Figyelt kérdés

Írhatok nektek üzenetet? Én a lány vagyok, párom ilyesmi típus és próbálok nem túl "sok" lenni, de nagyon szívesen meghallgatnám egy külsős véleményét is, hogy én vagyok a túl ragaszkodó, vagy ő a túl távolságtartó.

Köszi előre is!

2021. ápr. 12. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
A sok az elég tág fogalom és egyénfüggő, de kb. ilyen kategóriába sorolnám magam.
2021. ápr. 12. 17:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy mondjuk minden nap 1-2 óra, amikor nézed a saját sorozatod, zenét hallgatsz, játszol stb.

És mondjuk hetente 1 este, amikor összeültök a srácokkal sörözni / dumálni.

Együtt élés esetén.

2021. ápr. 12. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen normális én idő együttélésnél. Valamelyik része zavar?
2021. ápr. 12. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

“ Úgy értem, hogy mondjuk minden nap 1-2 óra, amikor nézed a saját sorozatod, zenét hallgatsz, játszol stb.”

1-2 ora naponta?! Na azt mar nem!

Nekem ne legyen senki a seggemben egesz nap, aztan nagyvonaluan adni 1 orat hogy kussban megnezhessem a sorozatom epizodjat (peldaul).

Nem azt mondom, ha epp olyanod van, es torodesre van szukseged,nyugodtan legyetek egyutt, de most egy atlag szurke kedd delutan/este, egy hosszu munkanap utan, ne kelljen mar egymas seggeben lenni csak azert is 😤

2021. ápr. 12. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is teljesen normális mennyiség a #2-esben leírt (feltéve, hogy a maradék időben nem pl. meló van látástól vakulásig, hanem azért együtt is kellő mennyiségű időt töltötök)
2021. ápr. 12. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát mi amikor együtt vagyunk barátnőmmel egy két hétig, akkor napi 8 óra alapból én idő amíg én dolgozom ő pedig home officeozik, de utána is van napi 1-2 óra amíg a saját hobbinkat csináljuk. A maradék időben vagyunk együtt, fizmezünk vagy sétálunk, közös játék barátokkal.
2021. ápr. 12. 17:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak gyerekek? Vagy miért érzed ezt soknak?
2021. ápr. 12. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!