Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a férfiak csak akkor kezdenek hozzá a házimunkához, ha a barátnőjük megkéri őket?
Aki egészen addig egy csodalámpában élt az igen.
Sajnos nők is vannak ám így.
Szerintem nevelés kérdése.
Attól függ anno anyu és apu hogyan nevelte a drága lányukat vagy fiúkat....ne aggódj gyermekem van pénz van takarítónő, vagy csak ne csináld anyu megcsinálja...vagy! Anyu és apu igenis megmondta, hogy menjél takarítani, menjél mosogatni, stb stb.
-------> itt vannak az alapok.
Aztán függ, hogy élt e már egyedül....illetve főzött e akár valaha is, vagy volt pénz, hogy mindig mindent megvegyen rendeljen...
Hát elég gáz lenne, ha a baratnömnek kellene mindent itthon csinálnia, amellett, hogy ő is dolgozik. Meg alapból én is szívesen megcsinalok egy csomó mindent.
30F
Alapjában véve nem, de elég szétszórt vagyok, és sokkal kisebbek az igényeim a rendet illetően (igazság szerint szeretem a káoszt), ezért örülök ha a barátnőm manageli ezeket a dolgokat.
Tehát szívesen takarítok, de nem tudom fejben tartani még ezt is. Ha felírja egy listára vagy szól, vagy megmondja melyik nap mit kell csinálni, az mindkettőnknek sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!