Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a pasik leszarják a nők/barátnőjük érzéseit?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a legtöbb pasi full érzelemmentes úgy cselekednek ahogy nekik jó/kényelmes azt meg hogy a barátnőjüknek szarul esik vagy fáj valami azt meg leszarják sajnos az én barátom is ilyen de közben meg nagyon szeretem

Ja azt meg hogy kimutatják a barátnőjük felé hogy szetetik meg fontosak nekik az luxus onkább závolságtartók és ha olyat mond vagy tesz a csaj ami nekik nem tetszik akkor a csaj a szar szemét. Ez miért van?? Mit tudnék tenni hogy legalább a barátom megváltozzon kicsit?

2021. dec. 26. 21:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

"Mit tudnék tenni hogy legalább a barátom megváltozzon kicsit?"

Nagyjából semmit, mert neki jó így, ahogy most van. Te vagy az, aki rosszul érzi magát a kapcsolatban.

Neked lenne érdemes elgondolkoznod azon, hogy miért vagy vele, ha valóban így viselkedik, és nem törődik az érzéseiddel.

Ha alapból ilyen személyiség, akkor jó ez neked?

Ha nem, és más nővel tudna máshogy bánni, akkor jó ez így neked, hogy te nem vagy annyira fontos, nem érsz neki annyit?

Én nem tudnék így együtt lenni valakivel, és nem azt tapasztaltam, hogy a legtöbb férfi "full érzelemmentes" és önző lenne.

Mindig ilyen volt, a kapcsolatotok elején is?

2021. dec. 26. 21:32
 12/31 A kérdező kommentje:
Barátnőm is ilyen pasikról számol be és erre közösen jöttünk ra jogy a legtöbb pasi ilyen
2021. dec. 26. 21:38
 13/31 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy szeretem a barátomat és nem tudok kiszeretni belőle csak fájnak dolgok ennyi amin nekem kéne túl tennem magam mert a barátom szerint túl reagálok dolgokat és túl érzékeny vagyok
2021. dec. 26. 21:40
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem mit szeretsz benne.

Majd jön egy másik csávó idővel, aki igazán szeret, és megadja azt amire vágysz, meg ami a normális és majd foghatód a fejed hogy a mostani pároddal voltál akár csak egy napot is.

2021. dec. 26. 21:40
 15/31 A kérdező kommentje:
Szeretem jól néz ki jó vele lenni ölelése csókja nagyon jó és jó az ágyban és cuki a mosolya
2021. dec. 26. 21:43
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ritka mint a fehér holló az olyan pasi aki normálisan kimutatja jogy szeret/fontos vagyok neki, tényleg megbecsül, fontos neki hogy mit érzek"

Lehet, hogy furcsa lesz, amit írok, de az, hogy mások hogyan bánnak velünk, az valahol egy tükör arra, hogy mi hogyan bánunk saját magunkkal.

Érdemes lenne szerintem elgondolkoznod azon, hogy ha valaki szereti saját magát, becsüli saját magát és fontosak neki a saját érzései, akkor benne marad-e egy olyan kapcsolatban, ahol a másik nem mutatja ki a szeretetét, nem értékeli őt, és nem törődik az érzéseivel.

Valahol minden párkapcsolat egy lehetőség is arra, hogy önmagunkat jobban megismerjük, és változzunk, fejlődjünk.

A barátodat nem tudod megváltoztatni, csak saját magadat. Ha te változol, változnak az emberi kapcsolataid is.

Neked is lehet szerető párod, harmonikus párkapcsolatod, ha elhiszed, hogy megérdemled.

2021. dec. 26. 21:45
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda tulajdonságok 😁

Ne haragudj de ilyen embert találsz milliót, és még szeretni, tisztelni is fog.

2021. dec. 26. 21:45
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég micsoda előnyök!

ÉS gondoskodó? Megbízható? Humoros? Unalmas vagy izgalmas vele az élet?

Benső értékei vannak?

Vagy csak jól meg tud dugni és aztán cuki mosolya van?

2021. dec. 26. 21:46
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Mit tesz, ami neked "szarul esik", és mi az, amiből azt érzed, hogy nem törődik az érzéseiddel?
2021. dec. 26. 21:48
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amúgy Te nem a pasit szereted, hanem maga a kapcsolatot, a szerelmet.

Elso kapcsolatod? Mennyi idősek vagytok?

Hűséges, őszinte, szamithatsz rá bármiben, mindig segít?

2021. dec. 26. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!