Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezért ti szakítanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért ti szakítanátok a párotokkal? 24/L

Figyelt kérdés
Eggyütt vagyunk 3 éve és ezalatt a 3 év alatt a barátom anyja tönkre akarta tenni a kapcsolatunkat.Egyszer hárman ültünk a kanapén és ott jópofizott így drágám úgy drágám de amint kiment a barátom a mosdóba mát azt mondta nem kaparintom meg a fiát és a pénzét (na jó lehet hogy többet keres nálam de én is dolgozom)na erre felkaptam a vizet elmondtam a páromnak az anyja elketdett bőgni hogy ez nem igaz ő csak örül a boldogságunknak a párom nem tudott mit mondani senkinek nem hitt ebben az ügyben.fekhívott telefonon egyszer 2 millió forintot felajánlott csakhogy hagyjam el a fiát és még sorolhatnám az ilyeneket....Tegnap karácsonyi ünnepség volt áthívott mindenkit engem is mondta a párom menjünk át nem lessz semmi én mondtam neki rendben.Ültetési rend volt és milyen véletlen engem nem a párom mellé ültetett nem akartam vitázni mindenki elött.ha még akartam szólalni akkor a szavakba vágott levegőnek nézett ha én valakivel beszéltem csak úgy belvágott mintha nem is lennék jóformán azért hívott át hogy megalázzon.Miután minden vendég elment elegem lett éppen mentem be a konyhába ahol azt hallottam hogy a barátom osztja az anyját hogy miért viselkedett így velem erre ő azt mondta hogy egy ilyen utolsó r.i.b.a.n.c.a.l mint én nem is tudna máshogy viselkedni.bementem a konyhába nagyon ideges voltam megmondtam neki hogy ő egy utolsó r.i.b.a.n.c aki nem akarja hogy a fia boldog legyen erre ő pofonvágott nem kicsit elegem lett visszatértem mert már nagyon idegesített utána nekem rontott és megtépett!!!nem tudtam visszaütni erősebb nálam és még nem olyan öreg szóval nem kicsit tépett még!A barátom lefogta az anyját én kimenet sírva a barátom utánam jött és azt mondta legközelebb ne nevezzem így az anyját és ne üssek vissza neki és ne legyek tiszteletlen akármit mond.hazajöttem egyedül ti ezért szakitanátok ha ki se állt mellettem?

2021. dec. 26. 12:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
14%
Jo nagy proli, de te is.
2021. dec. 26. 13:52
 22/29 anonim ***** válasza:
84%
Dond ki a srácot.Itt ebben az esetben nagyon durva dolg amiben nem állt melléd.Már az ültetési kártyákat ki kellett volna cserélnetek, hogy lássa nem úgy mennek a dolgok ahogy elképzeli. Én nem gondolom, hogy kamu.Unokatesómat is pofonvágta anyósa( már sok éve anyósa volt), de vissza adta neki egyből.( nem kisebbség, nem proli család pedig).Jól tetted, hogy visszaszóltál, az iyennel nem lehet máshogy, mondom ezt úgy, hogy 40 feletti vagyok én is.
2021. dec. 26. 14:35
 23/29 anonim ***** válasza:
83%
Valamiert en itt mar egy kerdest sem hiszek el
2021. dec. 26. 15:45
 24/29 anonim ***** válasza:
61%

Szakítanék, de valószínűleg eleve nem tudnék kapcsolatot elképzelni valakivel, aki ilyen családi közegben nőtt fel, és kis gyerek kora óta ezt a mintát látta konfliktuskezelésre - hacsak nem látnám, hogy felnőtt férfiként nagyon máshogy viselkedik, és kiáll mellettem maximálisan.

Mondjuk ha engem lerib@.ncozna a párom anyukája, akkor nem mennék bele egy ilyen "sértegetjük egymást, aztán megtépjük egymást" típusú cicaharcba, hanem szó nélkül felöltöznék, elköszönnék, és távoznék.

Ha meg ezek után a párom legközelebb magával akarna hívni az anyukájához, akkor annyit mondanék, hogy igazán sajnálom, de az anyukája már nem csak éreztette a viselkedésével, hanem hangot is adott annak, hogy se nem kedvel, se a minimális tiszteletet nem tudja megadni.

Ez nekem nagyon rosszul esik, de nem tehetek mást, mint elfogadom, és alkalmazkodom ehhez. Ezért én nem megyek hozzá (hozzájuk) többet. Ő viszont menjen nyugodtan, amilyen gyakran szeretne.

Mondjuk én könnyen mondom, mert én eleve nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott természet vagyok, meg idősebb is nálad, több élettapasztalattal, de abszolút megértem, hogy aki más temperamentum, annak egy ilyen eszkalálódott konfliktushelyzetben "elborul az agya", és visszatámad - akár szóban, akár fizikailag.

Ez szomorú helyzet, de én valószínűleg akkor sem tudnám elképzelni a jövőmet egy ilyen kapcsolatban, ha a párom kiállna mellettem, mivel egy ilyen rosszindulatú anyós ott keserítené meg az életünket, ahol tudja, főleg, ha gyerekeink is lennének.

Semmi kedvem nem lenne egy ilyen mérgező családi közeg részévé válni, a gyerekeimet ennek kitenni meg még kevésbé.

2021. dec. 26. 15:57
 25/29 anonim ***** válasza:

Mint a pinty elfogadod a 2milliot banatpenznek es ennyi

Ha mar azt se akarja mondd h akkor majd lesz unoka belole (persze kamu) es kesz

De feltetlen szakíts

2021. dec. 26. 16:09
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Kamu
2021. dec. 26. 17:15
 27/29 anonim ***** válasza:
74%
Úgy lelépnék, hogy füstölne mögöttem az út. Amikor valakivel összekerülünk, akkor a család is jön a pakkba. Itt az anyós erősen problémás. Képzeld el,ha gyerekeitek lennének, akkor mit vágna le. Nem lenne normális életetek. 24 éves vagy, keress mást, akinek nem ennyire gázos a családi háttere. Vannak tündéri anyós jelöltek is, nekem szerencsére csak ilyenekhez volt szerencsém.
2021. dec. 27. 14:21
 28/29 anonim ***** válasza:
Pénzt eltenni, anyóst hanyagolni, fiú maradhat. Ha már 3 évet beleraktatok.
2022. jan. 16. 11:24
 29/29 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2022. júl. 18. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!